שבוע 4+4 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

רציתי לדעת אם אני יכולה בשבוע 4+4 לעשות א"ס?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי בשבוע 5 וראינו שק היריון קטנטן אני זוכרת שהרופאה בהתחלה לא ראתה כלום ואז היא קראה לרופא יותר מומחה והוא אמר שניתן לראות שק היריון קטנטן
    אם זה דחוף לך -לפי דעתי אפשר- אם לא אז עדיף לחכות כבר לשבוע 7-8 ולהאזין גם לדופק.
    בהצלחה!

• היי
    אני גם הלכתי לעשות בשבוע 5 וראו שק הריון וחלמון בלבד. לא ראו עובר.
    ראיתי בפורום שאלות רפואיות שאמרת שהיה שק ריק בעבר... אז גם אני הייתי ממליצה לך לחכות עוד טיפה - בשבוע 6 אצלי כן ראו עובר ודופק (למרות שבאמת ההמלצה לחכות לשבע 7-8 ליתר ביטחון).
    בהצלחה!!!
    שני
  • אני עשיתי אולטרסאונד רק בשבוע 8
    כך שגם ראינו שק וגם שמענו דופק.
    היינו רגועים מכל הבחינות במקום ללכת ולחזור.
    שיהיה לך בהצלחה!
  • מוקדם מידי כרגע, רצוי (למרות הסקרנות הרבה) להמתין לאחרי שבוע 7.
  • תודה בנות את התגובות, אני אחכה לשבוע 7 ואעדכן.
  • היי קורין,
    אני יודעת שתמיד עדיף לחכות לשבעות 7-8, אבל אני הלכתי לעשות אולטרסאונד בשבוע 5+ כדי לראות שהשק תוך רחמי. על הדרך הרופא כבר ראה דופק.
    הוא טען שזה מאוד מוקדם לראות דופק, לכן שינה לי את התאריך לשבוע יותר, גם בגלל הגודל שתאם לשבוע יותר.
    אם את רוצה לראות בוודאות דופק אז לכי בשבוע 7+ , כי יש סיכויים שאם תלכי מוקדם לא תראי קוטב עוברי ואז תילחצי יותר.
    שיהיה לך בהצלחה, תעדכני:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה