עצובה ולא יודעת מה לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני אספר קצת על עצמי
    אני נשואה 9 חודשיים שמתוכם מנסים 8 חודשיים
    המחזור שלי בדרך כלל (הוא התארך מאז שהתחלנו לנסות)
    34 -35 ימים והביוץ מגיע בערך היו"מ 20-22
    החודש קרה משהו מוזר שמתי לב שההפרשות היו מוקדם מהרגיל
    וחשתי כאבי ביוץ מוקדם בסביבות יו"מ 15-16
    והנה צדקתי היום יו"מ 30 קיבלתי מחזור לצערי הרב!
    הייתי עצובה מאוד כי מאתמול התחילו הכתמות חומות וכבר חשבתי שזה השתרשות
    אבל לא..יש לציין שאני ובעלי עברנו בדיקות וברוך השם הכל תקין אצלנו.
    לפני חודש הייתי אצל מומחה פוריות והוא אמר לי תנסי עוד חודשיים שלוש
    ואם לא יצליח נתחיל עם איקוקלומין והזרעות. אבל הוא רואה שהכל בסדר ואין סיבה שאני לא יכנס להריון.
    אין לי כוח לחכות כבר אני מיואשת ומתוסכלת מאוד!!!
    מתלבטת אם להתחיל טיפולים מה אתן ממליצות?

סליחה מראש על החפירה
9 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך.. אני רוצנ להגיד לך שאני נשואה כבר עשרה חודשים.. חודש שעבר נכנסתי להריון בעזרת השם והכל תקין .. אני רוצה לספר לך שהיינו מנסים תשעה חודשים שלמים ובכל פעם שהייתי מקבלת מחזור הייתי מיואשת מאוד וכל הזמן הייתי בוכה .. עברנו אני ובעלי ועשינו את כל הבדיקות והכל יצא תקין ואין בעיות שלא אכנס להריון .. בסוף המליצה לי הרופא שאנסה לקחת אקקולמין למרות שהיא רצתה שננסה מינימום שנה .. הוציאה לי מרשם והחלטתי לקחת .. אבל לא הספקתי .. חודש לאחר מכן נכנסתי להריון בלי להשתמש בכדורים האלה ..

עכשיו מה שאני רוצה להגיד לך : שתהיי סבלנית ובעזרת השם זה יקרה בקרוב אם אין לכם בעיות .. אל תהיי לחוצה .. תהנו מהכל ותקבלי כל מחזור בשמחה .. זה יקרה תאמיני לי
  • תודה על התמיכה :)
    שיהיה לך המון מזל טוב והמשך הריון תקין וקל

אז את יכולה להבין אותי כמה זה מייאש ומתסכל
    בנות שכבר התחתנו בזמן שלי כבר צריכות ללדת..
    אני לא רואה סיבה שנצליח להיכנס להריון טבעי אם עד עכשיו לא הצלחנו.. אז מה הסיכוי??

בכל מקרה תודה על העידוד!
  • בכיף :)
    תודה לך ובטח שמבינה אותך כי מצבי לפני חודש היה כמו מצבך ..
    אצל זוגות בריאים לוקח זמן עד שנה של נסיונות כדי להצליח להיכנס להריון .. גם אני כל מי שהתחתנו איתי ואפילו אחריי כבר עוד מעט יילדו וכל פעם הייתי שומעת על עוד חברות שנכנסו להריון ..
    יש בנות שמצליחות מהר להיכנס להיריון כבר מהחודש הראשון של הנסיונות ויש אלה שמתשקות ומנסות הרבה כמונו ..

תכירי את הגוף שלך ותזהי את מועדי הביוץ טוב .. את יכולה גם כל חודש להיות במעקב זקיקים עם הרופא כדי לדעת מתי יתרחש הביוץ בדיוק .. תנסו בתקופת הביוץ יום כן יום לא כדי לא לפגוע באיכות הזרע ..

הלוואי שתיקלטי חודש הבא
  • לדעתי את צריכה לפנות להתחיל טיפול. אני אגיד לך למה אני נחרצת כל כך! כי אולי אז את תצלילי להרגע שאת צריכה להתחיל טיפול שיעזור ואז באמת תיקלטי טבעי באותו החודש! בדיוק כמו החברה שרשמה פה שבדיוק שהייתה צריכהה להתחיל טיפול, היא נכנסה להריון. ואם לא אז שיתחילו לעזור לך בטיפולים.
    מי כמוני יודעת כמה זה מתסכל לא להצליח להכנס להרין ואז ההריון הופך ליקר מאוד!!! יותר מהרגיל!
    בהצלחה והלוואי שתבשרי לנו עוד החודש שהתעברת !!!!!
  • היי תות
    אבל הקטע הוא שכבר חודש שעבר הייתי אצל מומחה פוריות
    והוא הוציא לי מרשם לאיקוקלומין ואמרתי לעצמי שאחכה עוד קצת
    והחודש באמת שהייתי רגועה הרבה יותר
    אבל השאלה אם אני מתחילה טיפול זה עכשיו בחודש הזה אני צריכה לקחת מהיום החמישי למחזור איקוקלומין ואז הזרעה.. לא יודעת אם להמתין חודש נוסף..

לוליייייי
  • היי לולי
    אני גם לקחתי איקקלומין אחרי 10 חודשים של ניסיונות וישר נכנסתי להריון
    תשתי, אל תחכי!!
    ההמתנה להריון הורגת מתסכלת ובמקרה שלי היא הוציאה צדדים מאוד לא יפים שלי אל מול בעלי פשוט הוצאתי עליו הכול!!!
    אני עכשיו צריכה להתחיל הזרעות יש לי תור בשבוע הבא, והיום על הבוקר כבר קיבלתי מחזור...

אין שום דבר רע או פגום בלתת לנו איזה פוש, דחיפה קטנה שתעזור לנו!!!

בהצלחה:)
  • אני גם חושבת כמו שני.תתחילי את הטיפול! הזמן שמחכים הוא סיוט ולא שווה את זה!
    יש לנו רפואה כל כך מפותחת, אל תילחמי בה, תזרמי איתה ותקבלי עזרה שתעזור לך להגיע למטרותיך!
    בהצלחה והלווואי שתקבלי בשורה משמחת בקרוב!
  • אני לא מבינה את הרופאים האלה שמחלקים איקקלומין כמו סוכריות- חוסר אחריות!!! ואני אומרת את זה מניסיון.

אם את מבייצת והכל בסדר אין סיבה לקחת איקקלומין שסתם אבל ממש סתם מדקק את רירית הרחם וגורם למלא זקיקים..

תחשבי על הזרעה טבעית לפני הכל.. ובהצלחה
  • תודה לכן בנות על התמיכה

שאלה לשני.. שלקחת איקוקלומין האם השמנת מזה?
    אני מפחדת שזה יעשה לי תופעות כי החודש אני נוסעת לחו"ל
    ולא רוצה להיות בטטה חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה