איקוקלומין פעם ראשונה-התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, היתה לי הפלה טבעית עם שק שלא התפתח בינואר ומאז מנסים להכנס שוב להריון. היום בערב סיימתי לקחת את הכדור האחרון. ווסת אחרונה ב6.7 אני רק טובלת במקווה ב19.7 שזה היום ה14 למחזור, האם זה תקין? דבר נוסף שמתי לב שמדברים על מעקב זקיקים הרופאה שלי לא הזכירה את זה היא פשוט נתנה אותם ואמרה לחכןת.. מזה מעקב זקיקים ולמי אני פונה?? תודה צעונות
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מעקב זקיקים זה בשביל לזהות את יום הביוץ.
    יש לי שאלה שלקחת איקוקלומין משהו השתנה אצלך מבחינת התנהגות עצבים וזה?
    כי הבנתי מחברות שהם ממש השתגעו מזה בתקופה שלקחו וזה עשה עצבים האם זה באמת משפיע?
  • אז למה הרופאה שלי לא מפנה אותי במקביל למעקב זקיקים?? לגבי עצבים לא כל כך שמתי לב. מה שכן סיימתי אתמול את הכדור האחרון ומאתמול חם לי בטרוף פשוט מוזר אני רק מקווה שאני לא מבייצת ןזה ההורמונים שזזים להם אי שם.. אבל לא עניתם לשאלתי...... האם תקין לטבול ביום 14?
  • קודם כל לא חייב מעקב זקיקים פשוט תשכבו יום כן יום לא או כל יום
    ואז את מכסה את הימים.. מעקב זקיקים זה יותר לבנות שהביוץ שלהם לא סדיר וכו..
    אני אישית טובלת ביומ 12 יומ 14 זה טיפה מאוחר לדעתי כי את יכולה לפספס את הביוץ

לוליייייי
  • מעקב זקיקים- תכל'ס זה אולטראסאונד רגיל שבו הרופא בודק האם באמת מתקיים ביוץ בדרך כלל ממליצים לבוא למעקב זקיקים סביב היום ה-14.
    את יכולה לקבוע תור לרופא/ה שלך ביום הרלוונטי ולבקש ממנו לעשות לך אולטראסאונד על מנת לוודא שיש ביוץ.
  • למה את טובלת ביום ה14??
    כמה זמן מחזור יש לך???

לגבי תופעות לוואי, גם לי היה חם ממש!!! ואני לקחתי את הכדור בחורף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה