יוגורט של yogo מותר בהריון? הוא מפוסטר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אתמול קניתי יוגורט מהרשת yogo והמוכר לא ידע להגיד אם היוגורט מפוסטר! הוא טען שמכינים את היוגורט מחלב תנובה.
    למי שלא מכירה זה יוצא בצורה מוצקת מנש כמו גלידה, לדעתי יותר טעים. משלבים בזה פירות חתוכים וסירופים על היוגורט.
    אני לא בטוחה שזה מותר בהריון? מישהי מכירה את הרשתו ויכולה להגיד אם היוגורט מפוסטר?
4 תגובות
עמוד 1
  • אם זה יוגורט של תנובה אז זה בטוח מפוסטר.
    בכלל, כל מוצרי החלב של מחלבות גדולות מפוסטרים...

• היי
    אני תמיד אוכלת שם.
    החלב מפוסטר לאחר בדיקה של בעלי איתם
  • יששש!!!! תודה רבה:)))
    מאוד חששתי ורציתי לאכול את היוגורט! אני פשוט מכורה רק ליוגורט, לא אוהבת את הפירות חחחח
    לא סומכת עליהם שחתכו פירות טריים, מעדיפה לחתוך לעצמי בבית פירות בלי כל קשר ליוגורט:)
  • חחחחח איזו חמודה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה