היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם יכול להיות שבלל הכדורים שקיבלתי איקקלומין ופריגנובה מאחר לי המחזור? יש לי כרגע איחור של יומיים.
כשהייתי אצל הרופא במעקב זקיקים הוא אמר שהגוף לא הגיב לכדורים והוא לא ראה זקיק שמתפתח.
תודה ויום שקט לכולן :)
7 תגובות
עמוד 1
אני לא מכירה את סוג הטיפול הזה, אבל אם יש לך אילור להתקשר לרופא שיגיד לך מה עושים? או בדיקת הריון או זירוז המחזור! אל תשארי באויר, הזמן הזה שצריך לחכות סתם ככה מעצבן!
אני מפחדת...לא רוצה להתאכז שוב :(
יש לציין שיש לי הפרשות חומות בהירות כאלה על התחתונית...כאבי בטן שהולכים וחוזרים ובניגוב מידי פעם הפרשה שקופה כמו לפני ביוץ (סליחה על התיאורים)
זה נשמע כמו הריון. תבדקי, נו! אני כבר במתח!!
כמו שזה נשמע תחילת הריון, זה נשמע גם כמו תחילת מחזור. לא ממליצה לקחת כדורים לזירוז המחזור, פשוט תני לגופך לעבוד, גם ככה האיקקלמין הוא טיפול טראומתי מאוד לגוף (מניסיון..)
הייתי אצלו ב 1.7 והוא לא אמר לי מה הגודל רק אמר שלא התפתח זקיק.
אני ממש במתח אבל אני באמת אחכה עוד יומיים ונראה מה יהיה. הקטע הוא שזה באמת מבלבל הכל זה באמת יכול להיות אותן תופעות של מחזור והשתרשרות.