ערכת משקל בשבוע 32 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות חזרתי מערכת משקל שנייה , והלב דואג , משקל יצא 1840 , הכל תקין , אבל טכנאית אמרה לנו שעצם הירך מתאים לשבוע 31, בערכה קודמת הכל היה בסדר , כששאלנו מה זה אומר היא אמרה שהוא תינוק נמוך , טוב גם אני ובעלי לא 1.80 , אני נורא דואגת , אין לי כרגע תור קרוב, אם משהי נתקלה בזה , בסוף הבדיקה היא אמרה הכל תקין ואין מה לדאוג (דפוקה קודם הפחידה ואחר כך הכל תקין ), בבקשה תענו לי אולי אני סתם בסרטים.
12 תגובות
עמוד 1
  • אם עצם הירך מתאים לשבוע 31 ואת שבוע 32
    זו לא סטייה כזו משמעותית
    ואין לך מה לדאוג זו בסה"כ הערכה,
    תמיד יש סטיות לכאן או לכאן.
    ואם היא אמרה לך שהכל תקין ואין לך מה לדאוג אז תסירי אבן מליבך.
    אנחנו אקסטרה הורמנליות בהיריון וזה הגיוני וטבעי

שולחת לך חיבוקים
  • רחלי תודה רבה מותק , שלחתי כבר את שאלה שלי לשני רופאים בפורומים רפואיים , פשוט היא דיברה עם כאלו פרצופים , ממש עשתה לי נאחס על הבוקר, סביר להניח שתהיה עוד ערכה לפני לידה כי אצלי רופא שולח 3 פעמים . פשוט בהתחלה היא שאלה אם הוא תמיד היה קטן מהשבוע , אמרתי לה לא , שדווקא התקדמם ב3-4 ימים , ולפני שיצאנו אמרה שהכל תקין , כלל מעצבן אותי שטכנאיות עושות את בדיקות ולא רופאים.
    /]
  • מרגו תהיי רגועה! היא רק טכנאית US ולא רופאה, מי היא שתביע דעה בכלל??
  • שושי היקרה , אני משתדלת להיות אופטימית , פשוט עדיין אין לי תור לרופא אז אני קצת לחוצה ,פשוט בערכה קודמת בשבוע 26+6 אמרו לי שהכל תקין ואז המשקל היה 990 גרם , אולי היא באמת מדדה לא נכון , הייתה משהי חדשה שאני לא מכירה ,לא טכנאית הקבועה שלנו . נחשוב מחשבות חיוביות , אחותי גם אמרה לי שזה לא מדע מדויק. תודה מותק על תגובה שלך.
  • בכיף
  • אגב גם בעלי נולד קטן 2600 אולי זה גם קשור. ,ואני הייתי 3300.
    /]
  • בטח תהיה לי עוד ערכה לקראת לידה כי רופא שלי שולח 3 פעמים לערכת משקל , נראה מה רופא יחליט אולי אשלח אותי לפני.
    /]
  • אויש כל כך מרגיז!!
    מרגו, תנסי להיות רגועה, זה לא קל כי הכל מלחיץ אותנו כרגע, אבל באמת שהערכת המשקל מלכתחילה היא בעייתית, ובטח כל מיני "קביעות" של מישהי שהיא לא רופאה בכלל.
  • תודה ויקי ,מנסה לחשוב חיבי. רציתי לשאול אותך בשירשור הקודם על חבילת לידה שכתבת , הבנתי שהתחלתם כבר להסתובב בין חניות , את יכולה להגיד לי איפה כבר הייתם ? , איך התרשמתם? איך המחירים באופן כללי? תודה , אם לא איכפת לך כמובן.
    /]
  • תודה ויקי ,מנסה לחשוב חיבי. רציתי לשאול אותך בשירשור הקודם על חבילת לידה שכתבת , הבנתי שהתחלתם כבר להסתובב בין חניות , את יכולה להגיד לי איפה כבר הייתם ? , איך התרשמתם? איך המחירים באופן כללי? תודה , אם לא איכפת לך כמובן.
    /]
  • מצטרפת למרגיעות...
    קודם כל - היא טכנאית US. ואפילו אם היא היתה רופאה - עדיין זו רק הערכה ויש סטיות. עובר הוא בן-אדם... זה דבר דינמי וכל אחד מתפתח בקצב שלו. לפעמים מתפתח טיפה יותר מהר, לפעמים טיפה יותר לאט. כמו שכתבו לך לפניי - סטיה של שבוע זה ממש רגיל, אצלי כל הזמן יש סטיות של כמה ימים לכאן או לכאן וברוך השם שתי הבנות שלי נולדו בריאות לגמרי.
    אז הוא לא יהיה שחקן כדורסל... ביג דיל :-) (וגם זה בכלל לא בטוח עדיין)
    בקיצור - באמת שאני מאמינה שאת יכולה להיות רגועה.
    ולגבי הפרצופים שלה - אז עשתה פרצופים.. לכי תדעי על מה היא רבה עם בעלה באותו בוקר :-)

בהצלחה רבה!
  • תודה רבה פלנטה , אני גם חושבת שסטייה של שבוע זה לא כזה נורא , פשוט זה יושב לי בראש ולא נעים לי , שלחתי שאלה גם לשני רופאים וטרם קיבלתי תשובה , אוף עד שהם עונים.
    /]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה