בנות מנוסות-צריכה את עזרתכן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי..
    התרגשות!!אתמול גילית שאני בהריון-בבדיקה בייתית(ניסיתי עם שתי סוגים של בדיקות ויצא חיובי)
    הריון ראשון!!
    אני לא יודעת מה צריך לעשות עכשיו אבל הבעיה היא שהרופא נשים שבד״כ הלכתי אליו לא נמצא בשבועיים הקרובים!התור הקרוב שאפשר לקבוע הוא לעוד שבועיים וחצי.
    כמה זה חשוב להגיע מיד לרופא?לאיזה בדיקות שולחים בהתחלה ואם זה בעייתי ללכת רק עוד שבועיים וחצי(אם הוא מפנה לבדיקות שלוקח גם זמן לקבוע להם תור אז רק עוד חודש יהיה לי בדיקה ראשונה?!)

תודה לעונות..

דניאלה.
4 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב... לדעתי קודם כל לבקש הפניה, ללכת לעשות בדיקת דם ולעדכן את רופא הנשים שלך.. ולקבוע תור לעוד שבועיים וחצי כי גם ככה אין מה לראות עכשיו..

• אני ביקשתי מרופאת המשפחה והביאה לי, תקבעי למחר תור לרופאת המשפחה ותקבלי הפניה, על הדרך תבקשי 2/3 הפניות שיהיה לך, זה תקף ל90 יום שיהיה לך!!
    בהצלחה ותעדכני:)
  • שיהיה בשעה טובה קודם כל!
    תות צודקת. לרופא נשים אין המון סיבות להגיע לפני שבוע 7 (אני מהלחץ באתי בשבוע 5 כמובן לא רואים עובר ודופק רק שק הריון וחלמון והיא אמרה לי לחזור עוד שבוע וחצי).
    ביום של הבדיקת הריון הלכתי לרופאת משפחה והיא נותנת לך את כלללל הבדיקות דם שצריך - וירוסים ספירת דם וכו' וכו' וכמובן בטא (יש רופאים כולל דוקטור הדר בפורומים הרפואיים פה שלא חושבים שצריך לעשות בטא אז קחי בחשבון אם זה חשוב לך תתעקשי)... אולי גם בדיקת שתן, אני לקחתי מהרופאת נשים בהמשך כבר.
    שיהיה בהצלחה!!!
  • את כל הבדיקות אני מבקשת מרופאת המשפחה ורק התוצאות אני ניגשת לרופא נשים שיעבןר על התוצאות ויבדוק. זה גם מאוד קל אצלי, אני שולחת לה הודעה דרך האתר (אני במכבי) והיא שולחת לי את הבדיקה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה