סקירת מערכות מורחבת או בסיסית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום הריוניות יקרות,
    איך הזמן רץ.. והנה אני כבר נמצאת בשבוע 16 להריון

אני קצת מבולבלת בנושא בדיקת סקירת המערכות...

אני שייכת לקופ"ח כללית. ביצעתי השבוע בדיקת סקירת מערכות מוקדמת (ב"ה הכל תקין) דרך רופא פרטי בהשתתפות עצמית נמוכה יחסית. אותו רופא אמר לי שבין השבועות 20-24 יש לבצע סקירת מערכות נוספת. הקופה מעניקה במסגרת הסל סקירת מערכות בסיסית ואילו במסגרת פרטית (בעלות של 300 שח בערך לאחר סבסוד) זו סקירת מערכות מורחבת..

האם מישהי מכן עשתה את אחת הבדיקות ויכולה להמליץ לי איזו בדיקה מבין האפשרויות לבצע? והאם באמת מוצדק לבצע את הבדיקה המורחבת?

המון תודה!!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • את המוקדמת עשיתי מורחבת ואת השנייה עשיתי רגילה,
    ההבדל שבמורחבת יורדים יותר לפרטים- סופרים את האצבעות וכו׳
    גם הרגילה בסדר גמור הוא עובד על כל האיברים רואה שהכל תקין ..
    בהצלחה
  • אני רציתי לעשות סקירת מערכות מאוחרת מורחבת והרופא שלי אמר שלא צריך, זה רק במקרים שלא רואים איברים או שרוצים לבדוק לעומק יותר איברים.
    הוא המליץ לי לעשות סקירת מערכות מאוחרת רגילה.
  • תודה בנות,
    מה ההבדל באמת בין שתי הבדיקות? האם יש מערכות שנבדקות בסקירת המערכות המורחבת שלא נבדקת בסקירת המערכות המאוחרת של הקופה?
  • סקירה מורחבת במכון פרטי תהיה מסובסדת עד 75% מעלות הבדיקה במידה ויש לך פלטינום. הכסף הזה מגיע מסל ההריון שהקופה נותנת. זה סל שיש בו בערך 5000 ש"ח לבדיקות וטיפולים במהלך ההריון והלידה. חשוב לציין שזה סל שאמור לשמש אותך לכלל ההריונות. ז"א, שאם בהריון הראשון השתמשת בכל הכסף אז בהריונות הבאים לא תקבלי שום הנחה..

אני עשיתי את הראשונה מורחבת שהיא מסובסדת בלי קשר לסל הריון ואת השניה בקופה ב30 ש"ח. פחות כיף אבל מה שחשוב זה שהכל בסדר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה