חדשה עם שאלות של הריונית ״מתחילה״ (: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!
    לפני יומיים גיליתי שאני בהריון!
    עשיתי בדיקה בייתית שיצאה חיובית עם פס חזק חזק
    והיום עשיתי בדיקת דם שהבטא יצא 2600
    תור לרופאת נשים יש לי בעוד כמעט שבועיים

הביוץ שלי היה ב28.6
    יש למישהי מושג איזה שבוע אני אמורה להיות עם בטא כזאת??

המחזור שלי לא היה סדיר.. הייצי מקבלת אחרי 40 יום ואפילו אחרי 50 יום..

13 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה !!
    סופרים שבועות הריון לפי תאריך וסת אחרונה,
    וכדאי לקבוע תור לרופא נשים סביב שבוע 7-8 ככה בטוח כבר יראו דופק
    בהצלחה
  • גם אם המחזור שלי לא היה סדיר??
    המחזור האחרון היה ב29.5 והביוץ רק חודש אחרי..
    לפי המחזור האחרון אני בשבוע 7.. נראה לי קצת לא הגיוני..
  • מממ חח בלאגן, תחכי עוד קצת לדעתי, ואז בבדיקת דופק הרופאה תגיד לך את השבוע בערך :)

• היי שירן, אני זוכרת אותך מהפורום ״מנסים להכנס להריון..״ איזה בטא גבוהה!! מדהים!!
    שיהיה בהצלחה משעמם ותקין:)
  • היי שירן, עוד פעם מזל טוב.
    יום 14 לביוץ זה שבוע 4 (אצלי זה היה ארבע פלוס יומיים). גילית ביום ה17 ואני זוכרת שזה היה ממש לפני כמה ימים כך שעכשיו את בסוף 4 תחילת 5. והבטא מצויינת. ללכת עוד שבועיים לראות דופק זה מושלם.
    רק מי שיש לה מחזור סדיר של חודש בערך יכולה להסתמך על תאריכי המחזור.
  • תות 27 תודה מאמי!! (: גם לך הריון משעמם לגמרי ולידה קלה בע״ה!

ותודה לכן בנות שהגבתן!..
    Natash26 תודה לך ממש עזרת לי! עכשיו הכל נשמע הגיוני יותר (:

• בגלל שהרפואה המודרנית מסתמכת על זה שהביוץ הוא שבועיים אחרי ווסת אחרונה - תתחילי להתייחס להריון הזה כאילו הווסת התחילה ב-14.6. לפי התאריך הזה כבר תגזרי את כל השאר.
    גם אצלי הביוץ תמיד מאוחר אז הרופא ואני מחשבים מחדש את התאריך לפי הביוץ.
    טוב שאת יודעת מתי בייצת, כי יש כאלו שלא יודעות ואז מתחילים להפחיד אותן (מגיעות ל-US כשהן לכאורה אמורות להיות כבר בשבוע 7 ובעצם הן רק בשבוע 5, ואז לא רואים דופק ושולחים אותן לגרידה למרות שבעצם לא צריך...)

בהצלחה רבה ובשעה טובה!!
  • אוי נשמע נורא מה שסיפרת עכשיו.. אלוהים ישמור..
    תודה רבה מאמי!!.. אז אני בשבוע חמישי כרגע לפי החישוב הזה.. כמו שאמרה natash26
    שיהיה הריון קל לכולנו!!

שאלה - איך עושים את הסרגל הזה שיש לכן מראה את השבועות? חח
  • מזל טוב בשעה טובה!
  • בשימושון יש הוראות לסרגל הריון
  • גם אני הייתי מאוד לא סדירה, והביוץ היה לי חודש אחרי שקיבלתי מחזור !

אז עשו לי תיקון ובמקום שיתחילו לספור מיום הוסת האחרון שהיה 8.1.14, סופרים לי מיום 22.1.14, הרופאה שלך כבר תעשה את זה.

באמת חשוב לא להבהל :) גם אני הלכתי לאולטרסאונד והאחות היתה בטוחה שאני כבר שבוע 8 ואז פתאום אמרה שלא רואה כלום וממש נבהלנו, והיא לא טרחה להסביר לנו את כל עניין התיקונים למרות שהבהרתי לה שאני ממש לא סדירה, אבל הרופא שלי בזמנו ממש הרגיע ואכן חיכינו טיפה ואז כבר ראו :)

אין ספק שהחוסר סדירות הזה עושה בלגאן

שיהיה המון המון בהצלחה הריון כיפי משעמם ורגוע אמן !
  • בעיקרון, תאריך ההיריון הוא תאריך הווסת האחרונה,
    אך מאחר והביוץ שלך היה מאוחר (בד"כ הביוץ מתרחש כשבועיים אחרי הווסת ואצליך זה התרחש חודש אחרי!)
    אז לעמים הרופאים עושים תיקון תאריך ההיריון ובמקרה שלך התאריך הנכון, לפיו בדיקות האולטרא סאונד יתאימו וכל ההתקדמות של ההיריון, הוא שבועיים לפני הביוץ.
    ***לערך הבטא אין משמעות, זה שונה מאישה לאישה ומה שחשוב, שהערך מכפיל את עצמו כל יומיים, וזה אומר שההיריון מתקדם.
    ב. ה. צ. ל. ח. ה. ומזל טוב!!!
  • היי,
    כשאת אומרת שלערך בטא אין משמעות זה אומר שלא בהכרח מאיזשהו ערך צריך לראות דופק?
    הבטא שלי ב25.6 הייתה 460 (אכן עשתה הכפלה מבדיקה קודמת)..והיום אם הכל הלך כשורה היא הייתה צריכה להיות מעל 20,000...ואין דופק...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה