עד מתי?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות!
    אני חדשה פה, קראתי בפורום די הרבה זמן ו הרגשתי שאני צריכה קצת לשפוך...
    שבוע הבא יהיה יום נישואין שלנו שנה מה שאומר שאנחנו כבר מנסים שנה ולבנתיים ללא הצלחה:(
    אני קצת מדוכדכת ו לפעמים עצבנית, אני כלכך רוצה להביא לבעלי ילד/ילדה!!! וזה פשוט מתסכל לראות איך מסביבי כולם נכנסות תוך שניה... אני מאוד משתדלת לשמור על אופטימיות ולא להיות בלחץ למרות שזה קשה,הייתי אצל רופאת נשים והיא אמרה שעדיף לחכות עם הכדורים ולנסות לפי מועד ביוץ אבל אני פשוט לא מסתדרת אם המקלונים! אף פעם לא יצא לי 2 פסים כהים, ומעקב זקיקים התחלתי רק לאחרונה.
    סליחה אם חפרתי אני פשוט יודעת שרק פה באמת יבינו אותי ולא יפטרו אותי ב'את עוד צעירה ואין לך מה לדאוג...'
    הלוואי שהמתנת יום נישואין שלי לבעלי תהיה בדיקת הריון חיובית!!!!!!!!!!!!!!
    Surib
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמי
    הרופא שלך לא הפנה אותך לבדיקת פרופיל הורמונלי ולבעלך בדיקת זרע זה שלב הבירור הראשוני לאחר שנה של ניסיונות..
    לפי דעתי המקלוני ביוץ מאוד עוזרים אבל תנסי להיות גם קשובה לגוף שלך ...
    לפעמים מתח ולחץ לא מאפשרים קליטה של הריון אני מציעה לך כמו שאני מנסה לומר לעצמי.. להרפות לשחרר ולעשות את כל התהליך ברוגע ושלווה וזה יגיע..
    בהצלחה
  • היי
    ממש מבינה אותך. מבחינת הרפואה זה עדיין לא בעיה אבל נראה ל כל מי שניסתה אפילו חודשיים יודעת כמה לחץ זה ואיזה סרטים רעים עוברים בראש... אפילו שברוב המקרים המוחלט הם לא מוצדקים בכלל.
    זה נורא אישי ואולי עדיך לא להידבק בלחץ של אחרים - אני ביקשתי מבעלי ממש מהר שיעשה בדיקת זרע, אני מכירה את עצמי והרגשתי שברגע שאדע שמשהו תקין כבר ירד לי הלחץ - והוא פשוט ביקש מהרופאת משפחה הפניה והיא נתנה לו בלי בעיה.. אז זה כבר משהו שיכול לשלול בעיות ולהרגיע (יש הרבה יותר פעמים בעיות אצל הגבר ממה שחושבים - היה נדמה לי מהכתיבה שלך שאת קצת לוקחת על עצמך).
    חוץ מזה גם אצלי המקלונים אף פעם לא היו זהים, ממליצה מאוד לנסות באמת לעקוב גם אחרי הפרשות - תקראי על זה בגוגל לא חסר מידע שמסביר את השינוי בהפרשות, בחום גוף וכדומה....
    שיהיה בהצלחה!!!
  • תודה על התמיכה:)
    בעלי דווקא כן הופנה לבדיקה אבל לבנתיים אנחנו מחכים עם זה...
    יש לי שבוע הבא בדיקה עם רופאת נשים, עשיתי כמה בדיקות חודש שעבר, לא יודעת כמה הם מעמיקות אבל נראה שהכל בסדר.

הפרשות יש לי כל הזמן, איך יודעים להבדיל ביניהם?

Surib
  • הפרשות- לפי מה שאני יודעת, ההפרשות שנראות כמו חלבון של ביצה, הן ההפרשות שאומרות להתחיל לעבוד.
    בדיקןת- ממליצה לך בשביל השקט הנפשי שלך שבעלך יעשה בדיקת זרע ושאת תעשי מעקב זקיקים לפחות חודשיים על מנת לראות שאת מבייצת בצורה תקינה ולראות את עובי הרירית, רואים את זה בבדיקת זקיקים וגם תדעי סביב איזה ימים בטוח לעבוד.
    הכל בגדר המלצה את לא חייבת:)
    פשוט מכירה מקרוב את הבאסה שלא מצליחים להכנס להריון. אם תדעי שהכל בסדר אולי זה ילך לך יותר מהר.
    בהצלחה
  • תודה:)
    שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות!!

Surib
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה