היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי הבוקר בדיקה, אחרי כמה שליליות בשבועות האחרונים, ונראה לי שהיא חיובית! יש פלוס חלש אבל די ברור (לא מצליחה להעלות תמונה). יכול להיות??? מה עושים עכשיו. כל הגוף שלי רועד!
10 תגובות
עמוד 1
בטחחחחח פס זה פס מזל טוב טובבבבבבבבבבב :) כמה זמן היה לך איחור???
אני כבר ביום 46 (מחזור אחרון ב 2.6) אבל זה מחזור ראשון אחרי הפסקת גלולות ויש לי שחלות פוליציסטיות אז... אמרו לי לחכות בסבלנות ולא לדאוג מהאיחור
אה הבנתי.. תעשי בדיקת דם לאמת שהכל תקין... שאלתי כי אני גם באיחור של שבוע ובדיקת דם שלילית הרופא אמרה לי לחזור על הבדיקה עוד שבוע עם לא אקבל
אני פשוט מתקשרת לרופא ומבקשת הפניה לבדיקות דם? אני אתחרפן עד יום ראשון (בטח אי אפשר לעשות לפני)
לפי מה שאני יודעת יש בדיקת בטא בשישי, אסל לא יודעת איפה. ראיתי בנות כותבות בפורום שיש.
התבלבלתי בימים! חשבתי שהיום יום שישי. את פשוט הולכת לרופאת משפחה עכשיו אם את כל כך רוצה תוצאה היום ומבקשת הפניה לבדיקת הריון. היא מבחאה לך ואת ישר הולכת צהר כדי לא לפספס את המעבדה אם אני לא טועה עד 09:30 בדרך כלל הם עובדים, והם יעשו לך ותיהיה לך או היום או מחר תשובה תלוי בקופח. אני במבבי תמיד הייתי מקבלת תשובה בסביבות אותו יום בשעה 15:30. בהצלחה:)
עשיתי עכשיו בדיקה נוספת והיא יצאה שלילית. אני משתגעת! מה זה אומר? שהראשונה הייתה false positive? שהשניה היתה לא נכונה כי לא הייתה בשתן הראשון? אני מצטערת על החפירה אבל משתגעת, ולא עונים לי במרפאה
מאמי תהי רגועה... תעשי בדיקת דם עם לא תספיקי היום מקסימום יום א...