טעימות: מספר שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    אשמח לעזרתכן

*האם אפשר לתת בטעימות כרובית מבושלת?
    ואם כן אז איך? למעוך במזלג או עדיף בבלנדר? ואיך בדיוק?

*כמה זמן נמשכות הטעימות?
    כמה סוגי ירקות וכמה פירות?
    ואיזה עוד מאכלים נותנים בטעימות?
    ומתי עוברים לארוחה של ממש?

אני ממש לא מבינה כלום בנושא ואודה לעזרה שלכן

בברכת וחזרו בנינו לגבולם.....
7 תגובות
עמוד 1
  • הכל תלוי בתינוק ובך

]

• מצטרפת לשאלות :)
    ואין בעיה לתת טחינה ? זה לא אלרגני שומשום ?

• תחינה כן יכולה לגרום לאלרגיה אבל זה משתנה בין ילד לילד . מגיל 6 חודשים לגדול היתי נונת ממרח שקדיה שמאוד מזין והרבה פחות אלרגי .
    Free image hosting by
    htt
  • נדחפתי לשירשור...
    התחלנו עם טעימות..3-4 כפיות של ירקות ועכשיו כבר עברנו לקצת יותר מ3-4 כפיות...מאכילה עדשאני רואנ שהוא כבר לא רוצה..זה בסדר?
    וגם איך זה יכול להשפיע על ההנקה? (כמובן מעוניינת להמשיך להניק ) תמיד אחרי הירקות/פירות הוא רוצה ציצי.

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • במקום לבלבל לך במוח אני מזמינה אותך להצטרף לקבוצה - טעמים ראשונים לקטנטנים בפייסבוק
    מדברים שם רק על זה...
    ממליצה בחום

• אוף ישראלית כתבתי לך תשובה ארוכה ומפורטת והיא נעלמה איפשהו. בגדול זה מאד אינדיבידואלי, תלוי בטעם שלו.
    תתחילי עם כל דבר בקטנה, תראי איך הוא מגיב (לאו דווקא תגובה אלרגיתי, גם סתם חוסר נוחות. אגב, יש מצב שכרובית תעשה לו קצת בלגאן בבטן).
    לגבי בלנדר או מזלג, שוב, תלוי בטעם, בד"כ כדאי להתחיל בבלנדר שיהיה ממש מחיתי, כי הוא רגיל עדיין רק לחלב, ויותר מאוחר הוא יעדיף מזלג שיש יותר חוויה של אכילה.
    אחרי שאת רואה שהוא סבבה עם כמה דברים אפשר לתת אותם יחד מעורבבים, וגם לאט לאט להגדיל כמויות, ובסוף להשלים הנקה עד שארוחה כבר תשביע אותו ולא ירצה הנקה בסוף.
    אפשר בנוסף להכין דייסה של סולת על בסיס מים, להוסיף טחינה או חמאת שקדים. כשכבר קצת מתרגל למרקם המוצק יותר אפשר לתת פיתה עם משהו.

אני נותנת טחינה (והרבה) כי זה מאד בריא וגם עתיר בקלוריות, כמובן שבהתחלה נתתי מעט ובשעות הבוקר לשלול אלרגיה.

בהצלחה, שיהיה שבוע שקט
  • כרובית וכרוב לא היתי נותת נראה לי רווי בגזים ומיותר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה