היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, ביום שני יש לי תור לבדיקת דם...זה יהיה בדיוק 28 יום אחרי המחזור(המחזור הקודם הגיע בדיוק אחרי 28 יום) ו 18 יום אחרי בדיקת הביוץ שיצאה חיובית(ואולטראסאונד אצל רופא נשים שאמר שהןא רואה ביוץ) זה כבר בסדר לעשות בדיקה? כי בדיקת הריון ביתית יצאה אתמול שלילית אבל בדיקות ביוץ יוצאות לי חיוביות לחלוטין 4 ימים ברצף!
5 תגובות
עמוד 1
היי לדעתי זה בסדר אני עשיתי בדיקת דם יומיים לפני האיחור והיא הראתה הריון, גם כשהבטא ממש נמוכה זה מגלה. מחזיקה אצבעות תעדכני
תודה מאמי! אפילו עד יום שני ממש קשה לי לחכות! :-)
כן מבינה אותך ממש, לי לפחות זה גם לא נעשה קל יותר לחכות בין בדיקה לבדיקה... תעדכני ובשורות טובות
תודה! אעדכן כמובן
מיילדת בפורום של הכללית כתבה לי שעדיף להמתין לאיחור.המחזור הקודם שלי הגיע בדיוק אחרי 28 יום...וכמו שכתבתי יש לי תור לבדיקת דם ביום שני שזה בדיוק היום ה 28 למחזור הזה... כדאי לחכות כמה ימים אחרי? או שאם קיים הריון אז בדיקת בטא כבר בהכרח תצא חיובית?