מנסים ולא מצליחים- צריכה את עזרתכן [:(] - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולכן,
    אני חדשה כאן..
    חיפשתי מקום לשאול ולפרוק, מקום בו לא מכירים או מזהים אותי..
    ב"ה אנחנו נשואים 4 שנים ויש לנו ילדה מדהימה בת שנתיים ו-8 חודשים..
    בהריון איתה לקח לנו 4 חודשים להיכנס להריון ספונטני..
    מאז הלידה שלה לקחתי גלולות והפסקתי לפני 7 חודשים.
    אנחנו מנסים כבר 7 חודשים , ובשלושת החודשים האחרונים גם נעזרים בערכת ביוץ, עושים סביב הביוץ ולא מצליחים.
    בחודש האחרון לא מצאתי ביוץ באף יום.
    אנחנו ממש מחכים לזה כבר, אני יודעת שזה לא לפי הזמנה אבל היא כבר ממש גדולה ויש לי בעוד שנה מבחן ממשלתי (ענק) במקצוע שלי אז אני אפסיק לנסות בעוד חודש כדי שזה לא יפול על המבחן- הפסקה של 4-5 חודשים..
    זה המון זמן!
    ואנחנו כל כך רוצים :(

עצות? טיפים? מה לבדוק?
    מישהי אמרה לי שיכול להיות שיש הדבקויות של הרחם אחרי ההריון הקודם ולכן לא מצליחים, וניתן לראות את זה באולטראסאונד? שמעתן על זה?

תודה למי שקראה, ועוד יותר תודה למי שתענה....
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    קודם כל אל תתייאשי, יש לי חברה טובה שבהריון הראשון נכנסה בפעם הראשונה ובשני לקח להם 10 חודשים, אני חושבת שבדרך כלל לא מתפתחת בעיה אקוטית בפתאומיות.
    קודם כל לגבי הידבקויות של הרחם - למה לא פשוט לקבוע תור לרופא נשים שיבדוק את זה באולטרסאונד פשוט? לדעת אל תכניסי לעצמך רעיונות רעים לראש עד שלא תעברי בדיקות.
    לגבי הבדיקות ביוץ - אם את לא מזהה אז אני הייתי מתחילה לנסות מהרגע שנגמר המחזור ועד המחזור הבא יום כן יום לא לפחות כדי לא לפספס את הביוץ...
    שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו!!!
  • קודם כל לא להיתייאש .
    גם לי הריון שני לקח 9 חודשים ובלי בדיקות ביוץ , ובנוסף יש לי מחזור לא סדיר בכלל , יכול להיותר 37 ימים , 28 ימים וכמה פעמים לא היה חודשיים רצופים , ובכל זאת הצלחתי , חשוב להתמיד בניסיון ואמונה זה הכי חשוב !!!!
    בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!
  • מנסה לא להתייאש.. זה פשוט מלא זמן!
    ואנחנו דתיים אז לא מנסים מהמחזור למחזור הבא..
    המחזור שלי סדיר בגדול, תמיד מקדים בחמישה ימים מהתאריך של החודש שלפני, אז כמה זמן הוא?
  • היי,
    אם המחזור תמיד מקדים, רוב הסיכויים שאת מפספסת את הביוץ כי הוא חל לפני הטבילה במקווה.
    שווה לך לבדוק את הכיוון הזה...
    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • היי VIL
    בבדיקות ביוץ שערכתי בשלושת החודשים האחרונים המחזור היה תמיד יומיים שלושה אחרי המקווה- יום 14-15.. איך זה מסתדר עם זה שהמחזור תמיד מקדים ב-4 ימים?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה