סקר ביוכימיה טרימסטר ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    שבוע שעבר עשיתי שקיפות היה בסדר, 1:6555. הגיעו התוצאות של הסקר הביוכימי והכל ביחד עם הגיל שלי זה 1:10,000. מישהי יודעת אם זה נחשב בסדר? זה נראה לי בסדר אבל אני לא מכירה את הטווחים...
    בנוסף, מישהי מבינה משהו בערכים של החלבונים עצמם שנבדקו? כי הם נותנים את הערכים וקראתי על המשמעות של ערך גבוה ונמוך, אבל לא מצאתי טווחים...
    תודה!!
    שבת שקטה
4 תגובות
עמוד 1
  • אחרי השקיפות והתוצאה של הביוכימיה נאלצתי להתאשפז בבית חולים מסיבה אחרת וכשהרופאה ראתה את התוצאות היא אמרה לי שהן מצויונות והיא לא חושבת שנותנים סטטיסטיקה נמוכה מזו.
    בקיצור את יכולה להיות רגועה. הסיכוי לתסמונת דאון מאוד נמוך
  • תודה ושיהיה רק קל ותקין!!
  • הסקר הביוכימי וגם תבחין המשולש שיהיה בהמשך מדברים על רמות סיכון. אין טווח, אלא מה הסיכוי שהעובר לוקה במומים שונים. 1 ל10000 זה מעולה.
    מי שיש לה רמת סיכון של 1:380 ומעלה, כלומר 1:300 או 1:200, מומלץ לה לעשות בדיקת מי שפיר גם אם היא מתחת לגיל 35. ואגב, אם אישה מעל גיל 35 יש לה רמת סיכון נמוכה יותר לא חייבת לעבור את בדיקת מי השפיר.

מוזמנת להציץ בהסבר מפורט כאן
  • היי, תודה! קראתי נראה לי כל מה שאפשר לקרוא בהמון אתרים, התעניינתי באמת לגבי הערכים כי יש מקומות שכן רשום שערכים מסוימים בעייתיים אבל לא רשום מה הערכים. בכל מקרה נראה לי בסדר באמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה