עצירות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    יש לי שאלה אני כבר כמה ימים עם עצירות ויש לי כאבים בצד ימין למטה
    האם למישהי זה היה?
    אני רותה לוודא שזה נורמלי ולא משהו שמצריך בדיקה
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לי עוד לא היה אבל בכל מקום שאני קוראת גם פה באתר רשום שזו תופעת לוואי נורמלית ונפוצה. אם זה היה ממש מפריע לי הייתי הולכת לרופאת משפחה. תרגישי טוב!
  • הגיוני .. גם לי היה בתחילת ההריון , באיזה שבוע את ??
    תאכלי עגבניות זה עוזר !!

• תודה
    אני בשבוע 14 +1 הכאבים מגיעים בעיקר כשאני צריכה לשירותים
    שמחה לשמוע שזה נורמלי כבר שכחתי את התופעות האלו
  • היי
    כמו שאמרו לך מעליי עצירות זה דבר נפוץ בהיריון
    חלק מהחוויה
  • את לוקחת כדורי ברזל?
    לי היתה עצירות כשהתחלתי עם פרנטל (שמכיל קצת ברזל), זה יכול להיות כל תוסף אחר שמכיל ברזל וגורם לכך.
    אם כן, חשוב מאוד לא ליטול אותו בסמוך למוצרי חלב. אני חולה על מוצרי חלב וברגע שהרוקח אמר לי שאני חייבת לא לאכול מוצרי חלב (וזה גם כולל כמובן שוקולד חלבי), שעתיים לפני ושעתיים אחרי, זה פסק.

מה שעוד עוזר- שזיפים (או מיץ שזיפים) וענבים שחורים. ולשתות הרבה מים לפחות 2 ליטר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה