היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קראתי חלקים. בגדול לא מתחברת לאמירות מאד טוטאליות, כל ילד הוא שונה, וכל אם היא שונה. חלק מהדברים שם יישמתי וחלק לא (למשל בנוגע לשינה יישמתי חלק ועבד, בנוגע להנקה זה ממש ממש לא התאים לגוזלית שלי ולא התחשק לי להכחיד את ההנקה בגלל התעקשות על שיטה כלשהי)
בינתיים רק התחלתי לקרוא. מאד התחברתי לקטע של סדר יום קבוע ומסודר.
לא הגעתי עדיין לחלק של ההנקה. מקווה שאוהב.
ארי ישן אתמול 8 שעות ברצף
ARI
25.04.2014
קראתי ולא התחברתי
עדיין קוראת לא סיימתי מיישמת חלק לא עם הכל הסכמתי...... אבל יש המון דברים מעניינים בספר שעוזרים מאוד
לבנדר למה לא התחברת ? וישראלית גם את אותה שאלה. ARI
25.04.2014
הכותבת מאוד קיצונים וחושבת שהיא יודעת הכל על ילדים אני בגישה מעט שונה שכל ילד הוא שונה ומיוחד ואין דפוס קבוע לכולם היא מחלקת את הילדים בעולם לחמישה סוגים עיקריים כאשר הבן שלי לא מתאים לאף אחד מהם אלא שילוב של שניים שלושה וכל אם ואב מרגישים את הילד\ה שלהם ומתאימים להם את דרך השינה\אכילה\חינוך.... אבל כן אהבתי המון דברים אצלה בגישה היומית של שגרה הקשבה לתינוק כשהוא בוכה וטיפים מעולים על הרדמה בלילה ממליצה בחום לקרוא ולמצוא את מה שמתאים לך אף פעם לא מזיק לנסות כשהיו פה המון בעיות שינה (אם את זוכרת את אלפי השירשורים שלי בנושא) הספר עזר וניסיתי את שהכותבת המליצה