לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב,
    עשיתי בדיקה והיא יצאה חיובית (האמת, שמאז שיצא לי בדיקה חיובית, אני עושה בדיקה כמעט כל בוקר, כי אני עדיין מתקשה להאמין שקרה לי הנס. כאילו מנסה להיות בטוחה שזה אמיתי. מחכה לתור לרופא בחמישי כדי לאשר). מאז שגיליתי שאני בהיריון (), אני לחוצה מאוד שחו"ח יקרה משהו ולא מצליחה לישון בכלל. חיכיתי לנס הזה כ"כ ולא האמנתי שהוא יקרה לי ספונטנית ועכשיו, אני לא יודעת איך להרגיע את עצמי שהכל יהיה בסדר. אני יודעת שזה לא בריא אבל אני לא יכולה שלא לחשוב שמשהו עלול להשתבש ושאני לא אזכה ליום המאושר. מה עושים?
    ועוד שאלה (מצטערת אם היא מוזרה) - יום לפני התור לרופא יש לי תור לטיפול פנים (רביעי) ואני לא יודעת אם לבטל אותו (לא יודעת אם עושה דברים שעלולים לסכן את ההיריון). האם כדאי להתייעץ עם רופא לפני או להפסיק לקשקש וללכת?
    תודה מראש לעוזרות ושיהיה לכולנו שבוע שקט.
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בשעה טובה !!!
    אין לך מה להלחץ - מחשבה יוצרת מציאות , תהיי רגועה כדי שההריון יהיה רגוע ומלא שלווה .
    לא מכירה אם יש סיכון כלשהו בשלב הזה של ההריון שלך בנוגע לטיפול פנים אבל את מוזמנת לשאול את ד״ר ערן בפורום הרפואי .

שיהיה לך המון בהצלחה , תהיי חיובית ושההריון יהיה קל תקין ומשעמם :)

• היייייי אני קוסמטיקאית ואין שום בעיה לעשות טיפול פנים בהריון להפך זה כייף תלכי תנוחי קצת תירגעי, יש רק מגבלה אחת יש חומר שנקרא רניטול והוא אסור לנשים בהריון... את צריכה להגנד לקוסמטיקאית מהתחלת הטיפול שאת מגיבה לא טוב לרטינול הוא מאוד מגרה לך את עור הפנים אחלה תרוץ והיא לא תחשוד שאת בהריון...
    בהצלחה

לילוש
  • תודה לילוש וליהוש! אני רגישה פחות או יותר להכל אז היא לא תתקשה להאמין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה