היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הרבה זמן לא כתבתי כאן.. רציתי לדעת לגבי זיהוי מין העובר. אני בהריון השני שלי ואני ממש ממש סקרנית, בבית יש לי בת בת שנתיים ואני סקרנית לדעת מה יש לנו עכשיו. היום אני בשבוע 14+3 ובשבוע הבא יש לי סקירה מוקדמת ואהיה בשבוע 15+6. קודם כל אדגיש כי מה שהכי חשוב לי זה הבריאות של העובר, שהכל יעבור בשלום אך מתוך סקרנות, האם בשבוע כזה אוכל לדעת מה מין העובר?
ועוד שאלה קטנה.. לאמהות לשני/שלושה.. איך ומתי סיפרתן לקטנטנים שלכם על הצטרפות של אח/אחות חדשים למשפחה? יש לי עוד זמן והבטן רק מתחילה לצאת והקטנה (גדולה) שלי בת שנתיים וחודשיים.
6 תגובות
עמוד 1
היי, ממה שאני יודעת בסקירה ראשונה תמיד אומרים מין, שיהיה תקין ובהצלחה
אני בשבוע שלך עשיתי סקירה וראיתי את המין וזה היה ממש ברור!
כמו שכתבו לך מעליי , בסקירה כבר רואים ממש בבירור, לי כבר בשקיפות אמרו 90% ואז בסקירה זה היה וודאי , בהצלחה
בשקיפות הרופא אמר לי שזה עוד מוקדם ולא רואים.. בהריון הראשון אמרו לי שזאת בת ובאמת נולדה לי בת אבל הוא לא היה בטוח במאה אחוז.. טוב אז שבוע הבא נדע :) :)
היי אנחנו באותו שבוע וגם לי שבוע הא בה יש סקירה וכן אפשר לראות כבר את המין גם אני באותה דילמה יש לי בן בבית בן 4 ונראה לי של אני לא אספר לו לפחות עד חודש שישי ב"ה אלא אם הוא ישאל לפני
אני באמת חושבת שאחכה עוד עד שאספר לה.. האמת שאני קצת חוששת וברור לי שכולן מסתדרות כך שאני לא היחידה. אני מפחדת שהיא תעשה צרות בכוונה.. היא מאוד קנאית ורוצה להיות הפייבוריט של סבא וסבתא וכמובן שאני לא יכולה להרים תינוק בלי שהיא תקפוץ עליי שארים גם אותה..