מעקב זקיקים וביוץ-דחוף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!

לפני יומיים עשיתי בדיקה והיו שני זקיקים בשחלה שמאלית-15 ו-16.8 ועובי רירית 7.4

היום בבוקר הרגשתי כאבי ביוץ בצד שמאל-גודל זקיק 24 ועובי רירית 6.5...

יש לי כמה שאלות דחופות!

1.האם זה אומר שכבר בייצתי?

2.האם זה אפשרי להיכנס להריון בעובי רירית כזה? חשוב לציין שזה היום ה-13 של המחזור.

3. האם עדיין ניתן להיכנס להריון אחרי ביוץ ועד מתי אפשר לנסות?

אשמח לעזרה...

תודה!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מומחית גדולה, אבל לפני מיטב ידיעתי רירית הרחם אמורה לעלות לקראת הביוץ ולאחריו לרדת.. אז אם אני לא טועה בייצת בשבת.

קיימת יחסים במהלך הסופ"ש?

לגבי עובי הרירית אני חושבת שסביבות 7 זה בסדר גמור.
    אבל שוב, לא מומחית גדולה- אני משלבת בדיקות דם עם מעקב זקיקים ומטופלת אצל פרופ' שאומר לי בדיוק מתי למה וכמה.

בהצלחה
  • כן קיימנו אבל התחלנו רק בשישי בערב לפי המלצת הטכנאית..מקווה שזה יספיק...
    האם יש סיכוי להתעבר גם אחרי הביוץ?
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי adizo1982

אני לא מומחית גדולה, אבל לפני מיטב ידיעתי רירית הרחם אמורה לעלות לקראת הביוץ ולאחריו לרדת.. אז אם אני לא טועה בייצת בשבת.

קיימת יחסים במהלך הסופ"ש?

לגבי עובי הרירית אני חושבת שסביבות 7 זה בסדר גמור.
    אבל שוב, לא מומחית גדולה- אני משלבת בדיקות דם עם מעקב זקיקים ומטופלת אצל פרופ' שאומר לי בדיוק מתי למה וכמה.

בהצלחה

• תקראי קצת בגוגל על הביוץ... יש מלא כתבות..

• הביוץ נמשך 12 שעות בלבד, בזמן הזה את יכולה להתעבר. לאחר מכן הביצית מזדקנת ונספגת.

אם היא ראתה זקיק של 24 בשחלה, זה הצביע על זה שלא בייצת עדיין..הזקיק בגודל 15 ככל הנראה נעלם, זה קורה. בקיצור ככל הנראה בייצת בסופש, מקווה שהייתם ילדים טובים ועשיתם שיעורי בית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה