היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את האמת מיציתי די אני רוצה כבר ללדת, הגב כבר גמור,הסבלנות בקצה והילד שמאחל שכול רגע אני אצטרך ללדת. וניראה לי שככול שרוצים יותר ככה זה מתעכב יותר אוףףףף
5 תגובות
עמוד 1
אני ואת באותה סירה !!! חלום שלי ללדת עכשיו ... מיציתי את הקונספט באלי כבר לראות אותו ולהרגיש אותו !!!!
וזה בלי להוסיף את הפיפי 7 פעמים ב 10 דק׳ והתחושה שהעצמות במפשעה מרגישות כאילו נשברות לי. אני ברגעים אלה מקנאה בחיות שאחרי 3 חודשים משריצות. הציפייה שירד הפקק או שתהיה ירידת מים או איזה סוג של התחלה של הסוף. לראות את הקטנה הזו שעושה אקרובטיקה בתוכי.
לי יש לחצים בנרתיק כאילו הוא עוד שניה מחליק לי משם .. 3 צעדים ואני לא יכולה לזוז מההתקשויות.
שיהיה לנו בהצלחה שנעבור את זה בשלום :)
מצטרפת אליכן.. שבוע 38+2 2-3 צירים ביום, מצד אחד מתה לראות את הנסיכה ומצד שני מאחלת שתצא לימים שקטים יותר
תחזיקו מעמד בנות, תאמינו שכל אחד יוצא בזמנו
ליהיא - רק תגידי לי מה אכלת או עשית שירד הפקק, אני רוצה גםםםםםם.