היסטרוסקופיה אבחנתיית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    קיבלתי הפנייה מרופא פרטי (שעובד עם קופ"ח מכבי) הפנייה לביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית לאחר ביצוע צילום רחם עם תוצאות לא משהו.
    הרופא שלי המליץ לי על רופא פרטי: פרופסור מוטי גולדנברג. ביררתי דרך אסותא והבנתי מהם שהוא עובד איתם אבל שהתקשרתי למרפאה שלו המזכירה שלו אמרה שהוא מבצע את הבדיקה במרפאה הפרטית שלו.
    הרופא השני שהמליצו לי עליו הוא דוד שטוקהיים
    האם מישהי מכן עברה את זה ויכולה להמליץ על הרופאים האלה?
    מה הפרוצדורה לגבי החזרים אם מבצעים פרטי וכמה זה אמור לעלות?
    האם הבדיקה כואבת? בדיקת צילום רחן השאירה אותי קצת בטראומה :(

סליחה על החפירה ותודה מראש לעונות.

6 תגובות
עמוד 1
  • הי
    קודם כל הבדיקה לא כואבת. היא לא כל כך נעים אבל בבדיקה עצמה לא כואב. לי יש כאבים של מחזור אחרי הבדיקה.
    אני עשיתי בציבורי. את לא צריכה לעשות לגמרי פרטי. אפשר לעשות דרך קופת החולים (בכללית זה נקרא מושלם, לא יודעת איך זה נקרא במכבי). קופת החולים ישלם את רוב הסכום. את משלמם רק כמה מאות שקלים.
    אני לא מכירה את שני הרופאים. אבל מה שגם חשוב זה לעשות את הבדיקה לפני הביוץ, כי אחרי הביוץ הרירית מאור עבה, מה שיכול להפריע לבדיקה.
  • תודה רבה !
  • היי!! אני גם עברתי את הבדיקה זו, במכבי בציבורי אצל דר שגיב רון, בהמלצת הרופא שלי... אבל אני בכלל לא ממליצה אליו...
    לא יודעת איך מבעצים את זה בפרטי אבל דרך קופה לא משהו, למרות שאני קוראת פה די הרבה תגובות לגבי הבדיקה ולרוב הבנות בדיקה עוברת בסדר, אז כניראה זה תלוי ברופא ואני אישית חושבת שזה גם תלוי אם היו לידות או לא.. אבל זו רק דעה אישית שלי.
    שיהיה לך בהצלחה
  • טוב אני חולקת עליכן, הבדיקה בהחלט כאבה לי, והיה בתוך החדר רופא מרדים למקרה שלא אעמוד בכאבים, מרחיבים את צוואר הרחם, זה בהחלט לא עבר לידי
  • יכול להיות שהתבלבלתי! בדיקת היסטרוסקופיה והיסטרוסקופיה אבחנתית זה לא אותו דבר, נכון?
  • לפי דעתי זה אותו דבר, אבל כנראה כל אישה מגיבה שונה לבדיקה, לי זה כאב וכששאלתי למה זה כל כך כואב אז האחות שהיתה יחד עם הרופא אמרה בגלל שלא היו לידות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה