שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם אני בת 29 שבוע 12 הריון ראשון אתמול הייתי בבדיקת שקיפות עורפית והרופא אמר שהבדיקה לא תקינה 3.8 מ"מ והפנה אותי לייעוץ גנטי היום יש לי תור... מאז שחזרתי הבייתה אני לא מפסיקה לבכות ממש בלחץ האם עדיין יש סיכוי שלא הכול אבוד ויש סיכוי לתינוק בריא ? יש עוד בנות שהיו במצב ויכולות לעודד?
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מה הסיכויים שהוא נתן לך אבל צריך לזכור שהבדיקה הזאת היא סטטיסטית ולא ודאית. חוצמזה שבהמשך תבצעי בדיקת דם של תבחין משולש שמשלימה את הבדיקה של השקיפות ואז תהיה לך תמונה יותר ברורה
    לגיסתי אמרו בשקיפות עורפית שזה סיכוי של 1:1 ז"א 100% שיהיה תסמונת דאון אז הם עשו את הבדיקת דם שמבוצעת באופן פרטי וסיסי שיליה והם דווקא יצאו תקינות והם יותר ודאיות מהשקיפות. וגם בסקירה המוקדמת אמרו לה שהכל תקין
    בקיצור, יש סיכוי טוב לתינוק בריא!
  • תודה על העידוד רשום לי על פי הגיל 1:965 ושיקלול על פי הגיל והתוצאות של הבדיקה 1:13 לא יודעת מה זה אומר... אני רק הבנתי ממנו שזה לא תקין ורשום לי שהודגמה עצם האף והבנתי שזה גם מוריד את הסיכון ממה שקראתי באינטרנט היום עשיתי בדיקת דם של השקיפות אבל אמרו לי שזה לא יעזור... בקיצור אני ממש בלחץ ...
  • היי.
    לי בהריון השני היתה שקיפות עורפית של 4 מ"מ ויחס של 1:10.
    ותודה לאל יצאה תינוקת בריאה.
    צריך לזכור שהכל סטטיסטיקה.
    נ.ב
    שקיפות עורפית גבוהה מעידה על עובר שעתיד להיוולד גדול.
    שיהיה המון המון בהצלחה
  • איזה מעודדת את שירן. אולי ירגיע את סשה!
    כמה התינוקת שקלה בלידתה?
  • היא נולדה בשבוע 38 כמעט 4 קילו.
    כיום היא בת שנתיים ושוקלת 10.
  • היי בנות תודה על העידוד חזרתי ייעוץ גנטי והוא שולח אותי לבדיקה של מי שפיר הבנתי שזאת בדיקה שיכולות להיות לה סיבוכים ממש מפחידים ... שירן עשית את הבדיקה?
  • תעשי אצל רופא פרטי מישהו מיקצועי ממש שידע איך לעשות ולנוח מלא אחרי. גיסתי עשתה את הבדיקה שילמה מלא כסף כי היא הייתה בת 38 ובשקיפות התוצאות לא יצאו טובות. בסוף נולד קטנציק מתוקי שהיום בן 4.
  • לי היה 2.2 מ״מ בשקיפות ולפי שקלול עם הגיל שלי זה יצא 1:18
    הייתי במיון בביה״ח ועברתי כל מיני בדיקות
    ובסופו של דבר ראו שהעובי ירד והכל היה בסדר
    אני מבינה אותך כל כך! אל תדאגי יהיה בסדר דברים בסופו של דבר מסתדרים
    תלכי לעשות את המי שפיר ותהיה טיפה אופטימיות ויהיה בסדר!
    המון בהצלחה תעדכני
  • היי,
    אני מחזיקה אצבעות שבאמת הכל יהיה בסדר ותוכלי לספר לנו סיפור דומה לאלה שסיפרו לך פה על איך סתם הלחיצו אותך והכל מצוין!
    בכל מקרה תקראי קצת על מי שפיר, הסיכוי הוא כחצי אחוז להפלה, אחותי עברה בכל ההריונות שלה וגם איתי עברו וזה מאוד נפוץ ואני חושבת שבאמת כדאי לבחור רופא טוב כמו שאמרו לך.
    שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו
  • אני בגלל שההריון היה אחרי הפלה עשיתי סיסה שיליה בשבוע 12.
    והשאר היסטוריה.
  • היי,
    אני מצרפת לך מאמר על מי שפיר, אולי יוכל קצת לעזור ולעשות סדר...
    בהצלחה
    מי שפיר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה