עזרה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    חייבת עזרה בלנסות להבין כמה דברים...אז ככה:
    המחזור האחרון שלי היה ב 24.6 בדיוק 28 יום אחרי זה שקדם לו.
    בתאריך 4.7 רופא הנשים שלי שהייתי אצלו בסתם בדיקה שיגרתית אמר שהוא רואה ביוץ-הגעתי הבייתה ועשיתי בדיקת ביוץ והיא אכן הייתה חיובית.אז כמובן שניסינו במשך כמה ימים מאז.
    יום אחרי הרופא נשים הבדיקת ביוץ עדיין הייתה חיובית ויומיים אחרי כבר לא.
    הייתה לי תחושה טובה כל החודש וגם תחושות פיזיות שיכול להיות שהן דמיוניות,אני כבר לא יודעת...ב 16.7 עשיתי בדיקת ביוץ כי קראתי איפשהו שזה יכול גם להעיד על הריון-מאותו יום ועד היום כולל-הבדיקות ביוץ יוצאות חיוביות! אז שמחתי נורא וקבעתי תור לבדיקת בטא שהייתה היום,שזה בדיוק 28 מהמחזור הקודם...והמחזור עוד לא הגיע. הבדיקה יצאה שלילית :(
    אז מעבר לאכזבה שכבר אין לי כח או חשק לתאר,יש לי כמה שאלות שאני ממש אשמח אם למישהי יש מושג:
    1.האם יכול להיות מצב כזה שעשיתי בדיקת בטא מוקדם מידי?
    2.למה בדיקות הביוץ ממשיכות לצאת חיובי?! הרי ברור שאני לא מבייצת כל הזמן הזה-בטח שאחרי שהרופא כבר ראה ביוץ מזמן יחסית.
    3.יש טעם להמשיך ולבדוק בבדיקות ביתיות אם המחזור עדיין לא יגיע?(עשיתי אחת בבוקר מהסקרנות והיא יצאה שלילית)
4 תגובות
עמוד 1
  • היי, לדעתי עזבי בדיקות ביוץ ותעשי בדיקת דם בעוד יומיים אם המחזור לא יגיע
    בהצלחה
  • עשיתי בדיקת דם היום והיא יצאה שלילית
    אני לא בטוחה שהרופא יתן לי הפניה לעוד בדיקה בטווח כלכך קצר :/
    השאלה היא אם יש מצב כזה ביכלל שעשיתי בדיקת דם מוקדם מידי ואני בכל זאת בהריון?
  • היי שירן, מניסיון טרי מחודש קודם- ברגע שנרגעתי קיבלתי. תנסי פחות לחשוב על זה כמה ימים ותראי שהכל יסתדר. אם לא יגיע מחזור תלכי לביקורת לרופא נשים שלך ותתייעצי
  • אני עוד במחשבה אופטימית ומטופשת שאולי בכל זאת אני בהריון...כי עברו רק 28 יום מהמחזור הקודם ואולי זה היה מוקדם מידי לבדיקה :/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה