היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מצטערת על ההקדמה הארוכה בשביל שאלה קטנה.... ב 3/7 קיבלתי מחזור והייתי אמורה להתחיל בטיפולי הזרעה. יום אחרי המחזור עשיתי בדיקת אולטרסאונד אגן קטן שגילה ציסטה בשחלה. כתוצאה מכך הרופא שלי אמר שלא ניתן להתחיל טיפול ושעליי להתחיל לקחת גלולות ל 10 ימים בערך ולבצע שוב אולטרסאונד כדי לראות שהציסטה נעלמה. יומיים לפני האולטרסאונד, ב 10/07 עשיתי צילום רחם ומאז יש לי הפרשות חומות כהות שלא נעלמות. אני אמורה לקבוע תור להיסטרוסקופיה אבחנתית האם זה נורמלי שעדיין יש לי הפרשות חומות ? האם אפשר לעשות בדיקת היסטרוסקופיה או שעליי לחכות שההפרשות יעלמו לגמרי?
תודה רבה מראש לכל העונות :)
4 תגובות
עמוד 1
היי מיקה לפי דעתי ההפרשות החומות הם עקב הצילום רחם שביצעת ולגבי היסטרוסקופיה אין בעיה לבצע עם מעט הפרשות חומות אני ביצעתי גם את הבדיקה הנ"ל והייתי בסוף המחזור..
בהצלחה
תודה. הבעיה היא שזה לא קצת והם רק מתחזקות.. ):
היי בנות מצטערת על הבורות אבל אני נשלחתי ע״י הרופא נשים שלי למומחית פוריות היא גם שלחה אותי למלא בדיקות, וראיתי שרתן מדברות על הזרעות וכו.. רציתי לשאול: מהי בדיוק בדיקת ההיסטרוסקופיה?
היסטרוסקופיה אבחנתית -בה מאבחנים הידבקויות ברחם (שנמצאו בצילום רחם) כדי לאבחן אותם אני מניחה שבעוד מקרים דומים... תוכלי למצוא ברשת מידע מפורט יותר