בחילות והקאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני בשבוע 6 ויש לי הרבה הרגשה של רצון להקיא .. ולאחרונה בבוקר אני באמת מקיאה מה עושים נגד זה ?? כל מה שאני אוכלת בבוקר או שותה אני מקיאה
4 תגובות
עמוד 1
  • אני אוכלת קרקרים כשאני מתעוררת. כל דבר כמו אגוזים או סתם חתיכת לחם עוזר. מנסה לא להגיע למצב של רעב כי זה הכי גרוע. לא תמיד עוזר אבל.. אם אני מקיאה בבוקר אני פשוט קונה איזה סנדויץ בדרך לעבודה.. וחוץ מזה נשאר לקבל את זה באהבה, זה שווה את זה:)))
  • לי עזר לקחת מידי פעם שני ג'ינג'רול בבוקר זה טבעי והרופאת משפחה המליצה - שניים על בטן ריקה.
    וכמו שאמרו לך כל הזמן לאכול, גם איך שקמים בבוקר אפילו עוד לפני שקמים מהמיטה, פרוסת לחם עם גבינה או אפילו שקדים. לצערי כמה שתכננתי לאכול הכי בריא בעולם כמעט כל דבר שהוא לא בצקים, תפוחי אדמה וכאלה עשה לי בחילות מטורפות אז אחרי שבועיים של מאבקים ויתרתי לעצמי ואכלתי מה שמרגיע את הגוף. הרבה חברות אמרו לי שזה ככה גם אצלן אז תראי אם דברים כאלה מרגיעים לך את הבטן יותר מהאוכל השגרתי...
    תרגישי טוב
  • תודה בנות :) אני פשוטטטט לא יודעת עדיין מה מרגיע לי את הבטן אני לא אוכלת נכון.. רק בשעות המאוחרות של הבוקר אני ממש רעבה ואני מצליחה לאכול בלי להרגיש בחילה..
    הייתי שותה נס קפה כל בוקר עכשיו גם את זה הפסקתי בגלל שזה גורם לי לבחילה.
  • אני כמו שני..רק בצקים ולחמים!! גם ויתרתי על התזונה הבריאה בנתיים..אתמול הכנתי סלמון שהצלחתי לאכול וגם לא להקיא כי ישר שהרגשתי בחילה הלכתי לישון אבל את השאריות שהבאתי לארוחת צוהריים בעבודה כבר לא יכלתי אפילו לחמם והלכתי לקנות פיצה..
    בעלי עוד צוחק איך לפני כמה ימים הוא הציע לי ביצה קשה וזה הספיק בשביל ריצה לשירותים.
    תנסי בבוקר לדחוס כמה קרקים ולמצוץ לימון. ולצחצח שיניים רק כשאין לך בחילה. כי זה גם גורם להקאות. אני מצחצחת בעבודה ובערב אין מצב...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה