-
אני משתמשת. הרופאה אישרה לי..
אמרה שאין קשר בין פי הטבעת לרחם ואם מדובר בחומר עדין- כמו גליצרין אז מותר.
אם הרופא נתן לך, מה ההתלבטות?
l]
-
לאניודעת הרוקח אמר לי שזה גורם לצירים ןברגע הזה התחלתי לחשוש
אני יודעת שרופ א לא יתן סתם כנראה סתם חששות שלי
יש גם לך כאבים חזקים בבטן התחתונה? ואת אוכלת הכל?
-
אני לא סומכת על מה שהרוקחים אומרים לי. יש לי רופא והוא מנחה אותי...
אני משתמשת בזה משבוע 7 ובלע"ר אין צירים.
אין לי כאבים בבטן התחתונה, אבל לפעמים מרגישה כעין גוש בבטן שמציק לי וחייבת להתרוקן... רק עם גליצרין זה קורה.
ואני ממש לא אוכלת הכל.
אורז, גמבה, אבוקדו, קמח לבן ובננות- נמנעת מלאכול ואם כן אכלתי, מיד אחרי אני אוכלת שזיפים מיובשים.
מה שכן, כל בוקר על בטן ריקה שתי כוסות מים קרים וכפית שמן זית, זה מרכך את מערכת העיכול וכבר באותו היום תרגישי קלה יותר.
l]
-
היי יערית,
אני הייתי שואלת גם את ד"ר הדר בפורום הוא בדרך כלל נוטה להרגיע מכל מיני שמועות שמסתובבות על דברים שלכאורה ממש אסור בהריון אבל בפועל הם לא מוכחים... תמיד טוב לשמוע עוד רופא אומר שזה בסדר :))
-
לפני שהכניסו אותי לחדר לידה נתנו לי את הנרות האלה ע״מ להתרוקן לפני הלידה
אז סביר להניח שזה מותר בהיריון
-
תודה מרוב כאבים הלכתי למיון שם נתנו לי 2 נרות שלא עזרו בכלום
אז יש לי קצת פחות כאבים אבל עדיין עצירות
אמרו לי שאם זה ימשיך לפנות למיון כירוגי שם יבדקו אם זה לא משהו אחר אמי מקווה
אז עכשיו אני מנסה לשתות ולאכול כל דבר שאמור לעזור לעצירות
-
תתקשרי לאחות בקופ"ח, תגידי לה שהנרות לא עזרו בבי"ח ושאם את יכולה לשים עוד שתיים שאת בבית.
אם כן (מאמינה שכן... אין בזה סיכון בראותי),
שימי לך
תלכי...
תזוזי...
אל תעמדי במקום אחד, תזיזי את האגן בהליכה בצורה איטית ועדינה ואחרי 10 דקות של תזוזה שהגליצרין בפנים, אני בטוחה שתהיה לך יציאה.
תאכלי אקטיביה, גרנולה, קוואקר, שזיפים, סיבים תזונתיים ובמקביל תשאלי את הרופא שלך אם את יכולה להפסיק עם הברזל לכמה ימים עד שתשתחררי...
אח"כ תתחילי בשימוש של ברזל עדין שברוב המקרים אינו גורם לעצירויות.
בהצלחה!!!!
l]
-
תודה רבה אני בהחלט אנסה את זה
-
אני ניסיתי להשתמש בנרות האלה בהריון (מותר להשתמש בהן), אבל לא היה שום אפקטת לא אהבתי אותן. את יכולה לנסות גם שמן פאראפין לשתות, בלי מרשם, מותר בהריון, זה מה שעזר לי. או אפילו לשתות כף שמן זית.
-
אני שותה קולה זה עוזר לי אבל עדיין לא מספיק ועדיין יש כאבים
האם זה נשמע נורמלי בגלל שעברו כמה ימים של עצירות ורק עכשיו אני מתחילה לאט לאט להתרוקן?