היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, אני קצת לחוצה בימים האחרונים מכיוון שקורים לי דברים מוזרים שאין להם הסבר... אני שלושה חודשים אחרי הפלה ומאז אני מנסה להיכנס להריון... (הרופא שלי אמר שאין שום בעיה עם זה)... בשבוע וחצי האחרונים יש לי כל מיני תופעות מוזרות כמו: בחילות בערבים, צרבות, רגישות בחזה שבאה והולכת... ופעם אחת הייתה לי הפרשה מפטמה אחת. היום כשבוע לפני המחזור עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית... מה אני צריכה לחשוב? האם אני כבר ממציאה לעצמי כל מיני תופעות או מלחיצה את עצמי??
3 תגובות
עמוד 1
הייי תראי... לפי דעתי עשית בדיקת הריון מוקדם מידי , הסימנים שציינת בהחלט יכולים להעיד על הריון אך גם על בואו של המחזור אני הייתי ממתינה ליום האיחור ומבצעת בדיקת דם
אני מאחלת לך ולכולנו שניקלט מהר
אני עשיתי יומיים לפני האיחור בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית ובאותו יום עשיתי בדיקת דם יצאה חיובית. תחכי ליום האיחור או יום לפני ותעשי בדיקת דם:) תעדכני:)
לפעמים כל הסימנים יכולים להיות פסיכוסומטיים, אבל זה לא שולח הריון את צריכה להירגע ביום יומיים הקרובים ותעשי בדיקת דם זה הכי וודאי