בדיקות סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

הנני חדשה בפורום... אמנם אמא לשניים אך הקטנה שלי נולדה לפני שבע שנים אז בשבילי זה כמו בפעם הראשונה.

בהריון של הבכורה עשיתי את כל בדיקות הסקר שנדרשו ממני והפעם, הרופא הפנה אותי שוב כי אמר שישנם בדיקות חדשות שנכנסו.
    אבל משום מה כל אם טרייה שאני מתייעצת איתה אומרת שלא ביצעה את הבדיקות ושאין לזה משקל רב מבחינת החשיבות כמו הבדיקות במהלך ההריון הקשורות לעובר עצמו.אשמח לדעת מה דעתכן בנושא..
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת מה הרופא המליץ , לך אבל אני עשיתי הכל חוץ מהחיסון שפעת ושעלת :)

• על אילו בדיקות מדובר?
    ובת כמה את?
    את יודעת, דברים משתנים ככל שאנחנו מתבגרים והסיכויים למחלות כלשהן גדל עם הזמן.....
    אם הפנה אותך תעשי

• גם אותי הפנו לבדיקות אלו ולא עשיתי אותן... כל מי שהתייעצתי איתו בנושא אמר שזה לא חובה... גם ככה עושים בדיקת במשך ההריון וחקרתי את המשפחה ואין לנו שום מחלות גנטיות..

• את מתכוונת לבדיקות סקר גנטי? אני כן עברתי אותן לפני ההריון.
    זו בדיקת דם רגילה אז לא ראיתי סיבה לוותר על זה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה