סקר: באיזה שבוע אתן ובאיזו תנוחה אתן ישנות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אתחיל- אני בשבוע 18 מחר, וישנה על הצדדים. משתדלת לא לישון על הגב כיון שקראתי שזה גורם לעובר לשבת על וריד חשוב שמזרים דם ומפחדת שלעובר לא יהיה חמצן או לא יעבור לו מספיק דם.
13 תגובות
עמוד 1
  • שבוע 37+1 בעיקר ישנה על צד שמאל או על הגב (שונאת את זה) לא על צד ימין כי זה לא מומלץ בגלל לחץ על כלי הדם. מחכה לרגע לישון על הבטן שוב.
  • אני בשבוע 36+5 ואני ישנה או על צד ימין עם כרית מתחת לבטן ובין הרגליים או שאני ישנה בחצי שכיבה חצי ישיבה עם 2 כריות גדולות מאחורי הגב ...
    מתה לישון כבר על הבטן או להרדם בכיף בלי לריב עם ה4 כריות שלי !!!!!

• אני בשבוע 14 ובינתיים עדיין ישנה על הבטן... לא יודעת מה אעשה עוד מעט לא נרדמתי בשום צורה אחרת בחיי הבוגרים
  • שבוע 28 משתדלת לישון על צד שמאל. קשה לי מאד בלי לישון על הבטן :)
  • ואי לא ידעתי שלא מומלץ לישון על צד ימין, טוב לדעת.. אני תמיד ישנה על הצד בלי קשר להריון. הייתי ישנה על הבטן עד שלפני שנתיים התעוררתי בלי יכולת להזיז את הצואר ולקח לי כמה טיפולים של אוסטיאופתיה ומסאג׳ עד שהתרפא.. ועל הגב לא נוח
  • שבוע 12 שחכתי לציין
  • לכן העליתי את הסקר על מנת שכולנו נלמד דברים חדשים:)
    איך אפשר לישון רק על צד שמאל?! נרדם לי כל הצד בחצי לילה.
  • ישנתי בכל תנוחה שבא לי.
    בעיקר על הצדדים עם רגל על כרית

איפה כתוב שלא מומלץ לישון על ימין?

• בכל מקום, תעשי תנוחות שינה בהריון בגוגל :)
    למרות שהאמת אני קראתי גם בהרבה מקומות שכל עוד נוח לישון על הבטן אין עם זה בעיה באמת וזה סתם מיתוס...
  • הי בננות,
    אני בשבוע 36+4 וגם אני קראתי שעל הגב זה לא בריא ועל צד ימין זה לא בריא,
    והחלטתי שמה שהכי בריא זה שאני אשן לפחות מעט בכל לילה ( גם ככה לא נח ואני קמה לשירותים בממוצע כל שעתיים),
    אז אני ישנה על הגב, על צד ימין או על צד שמאל, תלוי מה נח לי באותו רגע.

כי לפעמים אני שוכבת על צד שמאל והוא מחליט לבעוט לי את החיים בצד הזה, אז אני מתהפכת.
  • צד ימין בעייי כשנוטים לישון על צד ימין לכיוון גב.
    צד ימין עם נטיה לכיון הבטן בסדר ואין שום בעיה.

אני בחיים לא ישנתי על הבטן ואז כל ההריון חרשתי על הבטן.
    עד הלילה שלפני הלידה.

מתגעגעת לבטן.... כבר לא מצליחה למצוא תנוחה נוחה כיום!!!
    דוחפת לעצמי כרית באזור הבטן כדי שיהיה נוח
    ARI

25.04.2014
  • שבוע 15 וישנה על הבטן...מקווה שאוכל לעוד הרבה זמן
    מעניין עניין התנוחות.טוב לדעת.
  • שבוע 30 , ישנה בעיקר על צד שמאל - מחבקת את כרית ההריון המדהימה שלי, מומלץ בחום..... מוצאת שאני קמה לפעמים על הגב או בחיבוק בעלי מימין.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה