בנות יש לי בקשה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמנם לא קשור להריון-

אני רוצה לשלוח מוצרים לחיילים
    אוכל ומוצרי צריכה: דאו', תחתונים, סבונים ועוד.

אתן מכירות נקודות איסוף בחיפה-זכרון?

ואם יש לכן המלצות למה כדאי להוסיף למוצרי צריכה חוץ מתחתונים סבונים ודאו'?

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך.
    גם אני רוצה מחר לקנות מוצרים ושהבת הגדולה שלי תצייר ציור לחייל ונשלח ביחד אריזה.
    אני מאזור המרכז ולא מהאזור שלך אבל אולי אפשר למצוא מידע באינטרנט.אצלינו האיסוף דרך העירייה.
    גרביים, דאודורנט, שמפו קטן, סבון+סבוניה.
    אצלינו בעירייה בקשו להביא: מגבונים לחים, אלתוש, קסמי אזניים, מגבות, מברשת שיניים, משחת שיניים.
    חוצמסה אפשר להכניס גם מזון כמו: קרקרים, שוקולד, במבה, ביגלה.
  • גם אני חושבת שהכי כדאי להשקיע את הכסף במוצרי היגיינה, היום גם אלך לקנות גרביים, גופיות ומגבות... בעלי אומר שמהתקופות שלו בלבנון ובעזה אתה לא רועב למוות ואתה יכול להסתדר בלי במבה אבל תחתונים וגרביים זה ממש לא נעים לא להחליף המון זמן.
  • בקשו גם להביא גופיה בצבע חאקי
  • אני יודעת שיש תחנות איסוף במגוון סניפים של גרג באיזור הקריות
  • תודה בנות על התגובות!

עשיתי כמה בירורים ומצאתי עמדות איסוף. מסתבר גם שאוספים מגנים פה בזכרון (אין לי ילדים קטנים אז לא ידעתי).
    במקסטור הם מוכרים תחתונים בבודדים אז קניתי כמה במידות שונות, ויש להם גם מברשות שיניים בעלות נמוכה יחסית, אז קניתי שם וגם בסופר סבונים, דאו' ומשחת שיניים. אם הייתי יכולה הייתי מעמיסה יותר.

זה המעט שאפשר לעשות עבור הלוחמים שלנו. שאלוהים ישמור עליהם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה