מישהי חוותה דימום השתרשות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    כבר ארבעה ימים שמאחר לי המחזור. ביום השני לאיחור הופיע לי רק בניגוב שאריות של דם. לאחר יום זה שוב הופיע ונעלם. סליחה על התיאור, אבל זה כמו דם קרוש ממש שאריות.
    ביום השני לאיחור עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית.
    האם זה באמת השתרשות מה שחוויתי?
    עוד מישהי חוותה השתרשות?
    מתי אוכל לגלות אם אני בהריון?

תודה מראש!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לא חוויתי אבל נשמע אפשרי מהתיאור שלך.
    את כבר יכולה לעשות בדיקת דם אם את ארבעה ימים אחרי האיחור, אני עשיתי יומיים לפני והיא הייתה חיובית כבר. בהצלחה ותעדכני
  • לי היה דם חום- הרופא אמר שזה דם ישן של השתרשות. היתה נקודה חומה ולא יותר. יומיים לאחר מכן היה לי שוב נקודה חומה וזהו נגמר...
  • אצלי זה קצת יותר מנקודה חומה. זה ממש הפרשה חומה כמו דם קרוש ממש בקטנה.
    ממש מוזר!!!
    תות 27- מתי עשית בדיקת הריון, באותו הזמן או כמה ימים לאחר מכן?
  • ביום ה12 עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. ואני ממשפחת ivfאז הייתי חייבת לשלול הריון על ידי בדיקת דם כדי להתחיל טיפול חדש. ויצא שאני בהריון. את בדיקת הדם והבדיקה הביתית עשיתי באותו היום בהפרש של כמה שעות.
  • תודה רבה בנות.
    אחרי ארבעה ימי איחור (שלעולם לא קרו לי) קיבלתי מחזור
    היום אנחנו פותחים תיק להתחלת טיפולי פוריות.
  • Reas זאת את???
    נפגשנו בפורום מנסים לפני כמעט 3 שנים
    היכול להיות?
    מה איתך היום ??
    [
  • היייייייוש
    גם אני זוכרת אותך!!!

שיהיה המון בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה