סיכוי כלשהו להריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום בנות, אני סיון בת 29, יש לי שאלה, האם יש כאן נשים הרות שעשו בדיקה בייתית והיא היתה שלילית?? קיבלתי מחזור אחרון ב22/6 והמחזור שלי פק"ל כל 28 יום מעולם איחר לי, קיימתי יחסים נראה לי שזה היה בביוץ, והרגתי מוזר עוד לפני שאיחר לי, אולי פסיכולוגי אבל טעמים שונים לאוכל והפרשות חלביות בתחתונים, ביומיים האחרונים יש לי צריבות בפטמות ובחילות נוראיות לעומת זאת כאבי מחזור שבאים והולכים כבר שבוע, עשיתי בדיקה ביתית לפני יומיים לא בבוקר והיתה שלילית וגם היום עשיתי לא בבוקר והיתה שלילית,כולי תקווה שבכל זאת אולי יש הריון מחר אני בע"ה עושה בדיקת דם שכבר תביא תוצאה מדוייקת, קרה למישהי שעשתה בדיקות שתן שיצאו שלילי? האם עשיתי את הבדיקה מוקדם? או שאם כבר שני בדיקות ביומיים אמרו לי שלילי אז זה כבר שלילי ודאי?

חייכו הכל לטובה
15 תגובות
עמוד 1
  • לי קרה! עשיתי בדיקת שתן ויצאה שלילית יומיים לפני האיחור ובאותו היום עשיתי בדיקת דם ויצא חיובי:) בהצלחה :)
  • תות ומה זה אומר שעשיתי את הבדיקות שיצאו שליליות 4 ימים של איחור?

חייכו הכל לטובה
  • מוסיפה שאלה לשאלה-
    האם יכול להיות שבדיקת דם יוצאת שלילית כי זה מוקדם מידי?
  • סיון- יכול היות שבגלל שההריון צעיר עדיין אז הבדיקה לא מזהה את ההורמון
    שירן- סיכויים ממש קלושים שדבר כזה יקרה לכן אומרים לחכות לאיחור משמעותי על מנת שלא להטעות
  • :-(
  • מסכימה עם שני 101.
    גם אני חיפשתי כל הזמן סימנים או שעשיתי מליון בדיקות ביתיות בכל חודש כמעט כי כל כך ייחלתי להריון הזה, אז להגיד לכן לא לעשות בדיקות בייתיות אני לא אגיד. מה שכן הכי כדאי זה גם וגם גם ביתית טגם בדיקת דם וככה תדעו תמונת מצב:)
    בהצלחה רבה והלוואי שאתן בהריון ואם לא אז בקרוב!!
  • אמן לכולנו!!!
  • יוווווו זה בדיוק מה שקורה לי, לא שמתי לב שפירסמת שאלה כזאת הייתי עוקבת לתגובות לפוסט שלך...לא נורא. אני גם עוברת דבר דומה , 2 בדיקות שליליות באיחור של 6 ימים ומשתגעת... ואף פעם לא מאחרר לייייי . מחכה למחזור ולא בא! ואין לי שום סימנים להריון , רק מתח ועייפות כמו בכל חודש... בכל מקרה מאחלת לך בהצלחה , תעדכני מה קורה עם הבדיקת דם .... אני גם מתכוונת לעשות אבל רק ביום א׳ אם לא יגיע עד אז ( הלוואי ולא) בהצלחה לנו (;
  • עשיתי בבוקר אני מחכה לתוצאות בקוצר רוח ומתפללת כ"כ שנקלטתח
    תתפללו למעני :)
    מתפללת בשבליכן גם בהצלחה
    ובטח שאעדכן :)

חייכו הכל לטובה
  • מחזיקה לך אצבעות בעזרת ה׳ שנקלטת החודש והחודש זה החודשששש מחכה לבשורות טובות
  • מישהי שאני מכירה הראה לה שלילי בבדיקה הביתית...תעשי בדיקת דם הכי טוב.
    לי אישית היו כאבי מחזור בתחילת ההריון.
    בהצלחה
  • לילה טוב לכולם,
    תודה רבה על האיחולים וההחזקת אצבעות אבל כל דבר בעיתו
    וכנראה שנסתרות דרכיי האל וזה לא הזמן שלי עדיין להיות אמא,
    ומרפי?? למרפי יש חוקים משלו, אחרי איחור של כמעט שבוע, בדיוק היום שעשיתי בדיקות דם אחרי כמה שעות קיבלתי..

לא נורא בפעם הבאה ננסה שוב

לילה טוב ובהצלחה לכולנו :)

חייכו הכל לטובה
  • מאמי כל הכבוד על הגישה... מעריצה אותך!!! זה בסוף יקרה בוודאות , תמשיכי לחייך ולהיות אופטימית ובהצלחהההה רבהההה(; בנתיים אני באותו מצב מחכה למחזור , לא מזמנת אבל מחכה , אולי גם אני ילך לבדיקת דם ואז משהו שם ירגע וזה יקרה חחח אוף איך המוח והגוף מתעתעים בנו כל פעם מחדש...בכל זאת אקח ממך קצת אופטימיות ואקווה לטוב ... לילה טוב מאמי ושוב בהצלחה ( דרך אגב אומרים שהגוף מתחיל להשתגע לפני שנקלטים כחלק מהניסיונות שלו לקלוט משהו חדש..נק׳ למחשבה...)
  • לסיון וסופיה: כל מיני שינויים מוזרים כאלה במחזור החודשי במיוחד אם הוא מאוד סדיר וקורים דוקא כשאתן מנסות יכול להיות סימן טוב למה שיקרה בקרוב. מנסיון. הגוף מנסה ובקרוב יצליח
  • אמןנטשה??

חייכו הכל לטובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה