היי בנות יקרות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי איחור של שבוע...יצאו 2 פסים לשמחתי...מתי מומלץ לעשות בדיקת דם כדי לאשר את זה??
    אגב בהריון הקודם היו לי בחילות מהתחלה ועכשיו אני לא מרגישה כלום...האם זה נורמאלי?

תוש?
9 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה!!!!
    אפשר כבר לעשות בדיקת דם! לי התחילו בחילות רק בשבוע 6 לאף אחת מהחברות שלי לא התחיל ממש מהתחלה לגמרי, למרות שגם קורה.
  • איזה כיף !! בשעה טובה ובהצלחה :)

• נורמלי ביותר. כל אישה מגיבה לכל הריון באופן שונה.

כמו שכבר אמרו לך, את יכולה לעשות בדיקה דם כבר.

איזה יופי בשעה טובה!!!
    ARI

25.04.2014
  • בשעה טובה!! שיהיה המון בהצלחה
    זה בסדר גם לי לא היו שום סימני הריון חוץ מכאבי מחזור שנעלמו ונלחצתי והתייעצתי. ועד עכשיו אין לי כלום תודה לאל.
  • היי, את יכולה לעשות כבר בדיקת דם להריון ותבדקי גם הכפלה אחרי יומיים.
    בקשר לסימנים- לי אין שום סימן מלבד כאבי מחזור עד עכשיו לא היו לי בחילות בכלל. רק הקאתי פעם אחת כנראה שאכלתי משהו לא טוב. אבל מעבר לכך הכל כרגיל:)
    בהצלחה והריון קל תקין ומשעמם!
  • היי מזל טוב
    לגבי הסימנים כל הריון הוא אחר בהריון הקודם שךי חוץ מעייפות לא היה לי כלום וובהריוןהזה היו לי כצעט את כל התופעות
  • חמודות אתן ומעודדות...תודה
    מה זאת אומרת לבדוק הכפלה אחרי יומיים בבדיקת דם? לעשות פעמיים בדיקה??
    לא הבנתי...
  • כן נגיד לעשות ביום ראשון נגיד יצא 200 וביום שלישי שזה יומיים אחרי לחזור על הבדיקה וצריך לצאת 400 כלומר כפול 2 ממה שיצא בפעם הראשונה. יש נשים שהבטא מוכפל אצלהן כל שלשה ימים אז לא להבהל אם זה לא מכפיל לגמרי, תמיד להתייעץ עם הרופא בנוגע לזה.
    בקשר לבקשת טופס לבדיקת בטא. את יכולה גם לבקש מרופא משפחה.
  • מה שתות אמרה לגבי ההכפלה.
    כן חשוב לי אבל להגיד שיש רופאים שממש לא שולחים לבדיקות בטא ובטח שלא לבדיקות הכפלה, אני הבאתי את הרעיון הזה מהפורום ומעוד חברה והרופאה חשבה שאני משוגעת אבל זרמה איתי (לגבי ההכפלה), ואחותי עם ארבעה ילדים בחיים לא עשתה בטא וגם חשבה שאני הזויה לגמרי עם לעשות פעמיים וככה גם חברות אחרות... ומהתייעצויות בפורומים עם רופאים התשובה לרוב היא - בערך משבוע 5 התקינות נקבעת לפי אולטסראונד ולא לפי בטא (האם יש שק הריון, האם בהמשך יש עובר ודופק וכו'). גם ד"ר הדר ענה ככה למישהי לא מזמן. בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה