יחסים-בבקשה עצתכן ועזרתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בעל מקסים,מדהים ומושלם!
    תמיד אמרו לי שאחרי החתונה אני אכיר צדדים פחות נעימים אצל הבן זוג שלי אבל אצלי קרה ההפך-גיליתי רק דברים הרבה יותר טובים אצלו-ב"ה.

אחרי הלידה של תהילה (כמעט שנה) החשק המיני אצלי ירד בהרבה!
    אנחנו שומרים טהרת המשפחה ואני לא לוקחת גלולות (הולכים על "הימים הבטוחים") ככה שרק 20 יום אחרי המקווה אנחנו יכולים להיות ביחד ואני מצידי-מספיק פעם אחת וזהו...לא בא לייי אין לי חשקק ושלא תבינו לא נכון-אני נמשכת לבעלי בטירווףף.
    אני לא יודעת מה לעשות וזה מעציב אותי מאוד!

יכול להיות שזה נובע מהלידה?
    זה יכול להמשך כ"כ הרבה זמן?(שנה כאמור)
    האם יש לזה טיפול תרופתי?
    רופאת נשים יכולה לטפל בנושא?

11 תגובות
עמוד 1
  • 20 ימין אחרי המקווה?כבר אז אמורים לקבל מחזור עוד פעם????!!!!

בתקופה של המחזור החודשי מוצפים בהרומונים ולכן יש ימים שיותר בא ויש ימים פחות זה בגדול.
    אבל בעיקרון זה לא אמור להיות ככה....מה שכן יש עוד גורמים כמו : עייפות,לחץ.ילדים וכו......ועוד משהו לפעמים יש בעיות ברצפת האגן זה אפילו מכאיב עקב השתחררות וריפוי השירירם שם אחרי לידה.

מה שכן בכ"א אני הייתי הולכת להתייעץ עם רופאת נשים היא כבר תדאג ללאן להפנות אותך......
  • יש לי שאלה אחרת , האם את מגיע. לאורגזמה ? יכול האם את תמיד נהנית מהיחסים ? האם יש משחק מקדים ?בגדול כשיש ילדים ועוד קטנטנים מאוד קשה לשמור על כוחות גם ליחסים , יש ימים שפשוט יש יותר חשק לישון מאשר לאהבה, אבל אני תמיד הולכת לפי משפט עם האוכל בא התאבון . פשוט מתחילים ואז כבר כבר מגיע החשק
  • מצטרפת לשאלה
    לא קיימנו יחסי מין מאז החודש החמישי או השישי להריון.............
  • הי בנות
    אני מאוד מציעה תפנו לעזרה אם לרופאת נשים או לרופאת משפחה שתפנה אתכם למקום שיסייע לכם זה לא טוב וכל יום שעובר החומה האינטימית גדלה וחבל
    מעבר לכך עוד טרם הסקס אני ממליצה ליצור הזדמנויות אינטימיות של מפגשים לאור נרות אפילו בבית אחרי שהילדים ישנים לארוחה שיחה משותת סרט רומנטי לפעמים לצאת לבית קפה או סתם צעדה בחוץ להמריץ אנרגיה ולדבר בפתיחות זה עם זה גם אם קשה להסביר שקשה ותנסו יחד לחשוב על דברים על מה היה עושה לכן טוב ותנסו לשחזר אט אט אל תוותרו זה חלק חשוב בקשר נכון קל לדבר וקשה ליישם אבלל תעשו ותצליחו בהצלחה
  • אז בעצם כדאי ללכת לרופאת נשים?? או שאין טעם? זה תפקידה בין היתר?
    ETD-כן,אחרי 20 יום. אני מקבלת כל 30 יום בול!

• תודה דובונית......
    האמת שחשבתי כל הזמן ש"לי זה לא יקרה"
    שמעתי מחברות שקרה להן בהריון ולאחר לידה שלא קיימו יחסים המון המון זמן
    והייתי בטוחה שאנחנו נחזור לעיניינים מהר
    אבל בהריון הקטנציק בעט המון ופעם אחת קרה בזמן יחסים
    אז בן זוגי לא רצה יותר
    ובחודש תשיעי שניסיתי לשכנע על מנת לזרז לידה (כי כולן הציעו) אז הוא לא הרגיש בנוח
    ואני לא לחצתי כי לי בעצמי לא היה מי יודע מה חשק
    מאז הלידה וכל מה שעברתי והדימומים שאחרי
    פשוט לא היה מצב.....
    ואז פחד שייקרע
    ואז היו לנו אורחים
    ואז הוא נסע לארץ
    ועכשיו הוא פה ואין אורחים ואין תירוצים
    וזה לא קורה
    אני רוצה שהוא יזום אבל הוא לא יוזם
    וכשאני מדברת על זה אז איכשהו אנחנו לא מביאים את עצמנו לזה
    הוא טוען שהוא נמשך אליי
    אבל גם אני מרגישה שמשהו לא בסדר אצלי
    אולי זה ההנקה
    פעם השדיים היו שלו בלבד והיום יש מתחרה
  • H.D כן פני לרופאת נשים יש מי שיכול לסייע
  • תדעו לכן - שההנקה גורמת לאי חשק
    בהריון השני של הבת שלי, ממש לא היה חשק לכלום, לפעמים קיימנו יחסים בלי חשק בכלל, העיקר לעשות
  • לי גם קרה, לא רציתי שייגע בי עם מקל של 5 מטר!!! מה גם שכל עוד אין את הקטע אינטימי כל דבר שהוא היה עושה או אומר היה מוציא אותי מדעתי, הגעתי למצב שלא יכולתי להסתכל עליו. אני לא אומרת שהוא היה טלית שכולה תכלת כן?
  • אני הייתי בכיף הולכת להתייעץ עם סקסולוגית. היה לי רופא נשים מדהים שעזב לפנסיה אבל כשהייתה לי בעיה- ברגע שהיא הפסיקה להיות פיזית שלח אותי לסקסולוגית ויש היום סקסולוגיות מצויינות. עוד לא הגעתי ללידה, אבל נשמע לי הגיוני שדברים כאלה ייקרו גם בזוגיות שהיא טובה ובריאה, החיים משתנים מן הקצה לקצה ויש ככ הרבה סיבות אפשריות שיגרמו לזה זה רק הגיוני (עייפות, הפחד מכאב אחרי הלידה, חוויות ראשונות לא טובות של אחרי לידה, אתם כבר לא רק שניכם בעולם, את הגוף שלך את חולקת גם עם מישהו אחר, ואני בטוחה שיש עוד סיבות שאני עוד לא מודעת אליהן אפילו...). לדעתי אם את יודעת שזו לא בעיה פיזית ספציפית לכי בכיף לסקסולוגית זה רק יעשה לך טוב ואין שום סיבה לא להיעזר במישהו שמכיר מצבים דומים וכבר מכיר דרכים להתמודד איתן.
    בהצלחה זה ממש חשוב לא להזניח תקבעי עכשיו תור!
  • היי מותק, איך את מרגישה? המון זמן לא דיברנו. התגעגעתי.

מה עשית לגבי העניין?
    תעדכני...
    את כבר יודעת שאני תמיד זמינה אגב
    אם בא לך לפרוק או לדבר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה