מנסים להיכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני ובעלי נשואים כבר 9 חודשים ואנחנו מנסים בכל הזמן הזה להיכנס להריון.
    בעלי עבר בדיקת זרע וניראה שהכל תקין וכנ"ל גם לגביי.
    אני שומרת נידה שזה בין 12-13 ימין ובודקת כבר כמה חודשים לפי חום השחר ובדיקות ביוץ שונות ולפי מה שזה ניראה אנחנו שוכבים בדיוק בביוץ ולא לפניי.
    המחזור שלי הוא לא סדיר בי 26-35 ימים ואני כבר ממש מיואשת ולא יודעת מה עוד לעשות. מה אתן חושבות עליי לעשות כדי להגביר את סיכויי להיקלט?
2 תגובות
עמוד 1
  • היי

יש לך את אותו סיפור בדיוק כמו שלי!!

גם מנסים 9 חודשיים הכל תקין אצלנו והביוץ יוצא לי אחרי המיקווה,
    ועדין כלום!!
    אני התייאשתי ופניתי למומחה פריון לפני חודש, מבחינתו הכל תקין
    אבל נתן לי מרשם לאיקוקלומין למרות שאני מבייצת אבל זה יכול להגדיל את הסיכויים להריון, והתחלתי לקחת החודש פעם ראשונה..

ובמידה ולא יצליח (מקווה מאוד שכן ) אנחנו נאלץ להתחיל הזרעות.
    לדעתי אם את ממש לחוצה לתינוק כמוני חחח
    תפני גם למומחה פירון (לא רופא נשים רגיל) ותתייעצי איתו, וזה לא אומר שיש בעיה לפעמים הלחץ משפיע והרצון הזה לילד עוד יותר גורם קושי בקליטת הריון.
  • מסכימה עם loli0610 אם את לחוצה לילד זה יכול לגרום ללחץ שיגרום לך לחכות עוד הרבה זמן לילד. יש כאלו שמתי שהן פונות לרופא פיריון זה מרגיע אותן והן נכנסות להריון בציק. חוץ מזה זאת לא בושה לפנות לגורם שיעזור להגיע למטרה מהר יותר:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה