בטא בשבוע 6 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני נמצאת כרגע בשבוע 6+0 ועברתי אתמול בדיקת דם של בטא,
    יצא לי בטא של 4167. רציתי לדעת האם זה תקין?

בעבר עברתי הפלה בגלל שק הריון ריק, לכן אני רוצה שהכול כבר יהיה תקין.
6 תגובות
עמוד 1
  • היי ומזל טוב, על מנת לדעת אם הבטא תקין צריך לבצע עוד בדיקת דם בהפרש של יומיים ולראות אם הערך מכפיל את עצמו. הבטא שצריכה להיות לך בערך היא 8330.
  • ואני הכי מבינה לליבך!! כי גם אני עברתי הפלה בכדורים אחרי שבשבוע 6 ראו שק הריון ריק. הטראומה שעברתי גרמה לי להיות בהריון הנוכחי מאוד פרנואידית, כל הזמן אני בודקת דופק ומבקשת לעשות אולטרסאונדים דחופים על מנת לראות שהכל בסדר. רק אחרי הלידה אהיה רגועה יותר.
    מאחלת לך שההריון הזה יהיה ההריון המנצח והמושלם של 9 חודשים ושתצאי בידיים מלאות!!
  • היי
    כמו שמרו לך הכפלה יכולה להגיד לך אם הכל תקין - אבל בתכלס כל רופא שתשאלי אותו יגיד שבשלב הזה התקינות נקבעת לפי אולטרסאונד ולא לפי ערכי הבטא (רופא אחד הסביר לי שהבטא זה בתכלס מה שעשו פעם לפני שהיה א"ס). כלומר אם ראו בבדיקה האחרונה מה שאמורים לראות בשבוע שלך, ובבדיקה הבאה יהיה דופק טפו טפו טפו אז הכל בסדר... הרבה רופאים בכלל לא מפנים לבטא...
    ם אני מבינה אותך ולחוצה הרבה יותר ממה שהייתי רוצה להיות או שאני חושבת שבריא!!! תעדכני אותנו שהכל בסדר מחזיקה אצבעות
  • חייבת לציין שעשיתי כבר בדיקת דם לפני שבועיים ויצא לי ממש קצת.. זה היה יומיים לפני האיחור במחזור ויצא לי 95
  • זה רק מראה שהייתה עליה, אם היה לך בהתחלה 95 ועלה לכזאת בטא. אני גם חושבת שאת יכולה לעשות בדיקת אולטרסאונד, יש מצב שיראו כבר שק, לפי מיטב זכרוני, ב1000-1500 ניתן לראות שק. באיזה שבוע את אמורה להיות?
  • סליחה רשמת שבוע 6, תקבעי לעוד שבוע וחצי וכך אולי תראי דופק גם:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה