חדשה ולחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אני בת 32 + 2 ילדים, לאחר כמעט שנה של ניסיונות להיכנס להריון ללא הצלחה נשלחנו למספר בדיקות והתגלתה בעיה בבדיקת הזרע שבעלי עשה (בנוסף לשחלות פוליצסטיות שיש לי ולא הפריעו להרות קודם).

מכל הבירורים שעשיתי עד כה ומהסבריו של הרופא שלי הבנו שכדי להרות כנראה שנצטרך לעבור הפריה. נתנו לנו לעשות עוד מספר בדיקות ובמקביל קבעתי תור לפרופ לברן ליעוץ באופן פרטי.

אין לי מושג לקראת מה אנחנו הולכים ודי מופתעת מהשתלשלות העניינים

אשמח לדעת עד כמה מפחיד התהליך ואם אתן מכירות את פרופ' לברן?

תודה ושיהיה לכולן יום נפלא ושקט

בשורות טובות לכולן בעז"ה
3 תגובות
עמוד 1
  • שני
    אני מטופלת IVF מחזור שני ( אחרי החזרה של עוברים כרגע )
    עברתי את כל סוגי הטיפולים עד כה .
    בגדול בתהליך הזה גורמים לגירוי של שחלות במקביל לדיכוי של ביוץ. אחרי שהרופא מחליט לפי בדיקות שלך ( מעקב זקיקים + ב. דם ) עושים זריקה שגורמת לביוץ ושואבים את הביציות. בעלך נותן זרע ובמעבדה מחדירים את הזרע לביצית , אחרי 24 שעות יודעים אם יש הפריה ואחרי יומיים -שלושה מחזירים לך את העוברים במקביל לתמיכה הורמונלית כלשהי.
    יש כל מיני פרוטוקולים לטיפול בין קצר שיכול לקחת מספר ימים עד ארוך שלי לקח 6 שבועות להשלים אותו עד שאדע אם אני בהריון
    חלק מהזריקות כואבות וחלק לא
    יש תופעות לוואי - אצלי זה היה מצבי רוח ועליה במשקל
    אבל המטרה מקדשת את האמצעים , את בטח יודעת כי כבר יש לך ילדים
    בהצלחה
  • לגבי לברן שמעתי שהוא אחד התותחים
  • תודה!

אכן קצת יקרן, האמת התקשרתי ישר אליו בעקבות המלצה של חברה שטיפלה אצלו.

נקווה שיגמר מהר בע"ה.

בשורות טובות לכולן בעז"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה