היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הכל התחיל במוצאי שבת תאריך 19/07 בסביבות 23:00 בלילה מתחילה להרגיש התכווצויות בבטן ומעין כאבי מחזור בגב ובבטן התחתונה הכאבים היו נסבלים.. בשעה 00:00 נכנסתי לשירותים והיה לי הפרשה עם דימום התייעצתי עם הבנות של הפורום בוואסטפ וכולן אמרו לי שזה הפקק הרירי ושאלך דחוף לבית חולים.. החלטתי להשאר עוד שעה בבית לראות מה קורה בינתיים בעלי היה בעבודה במשמרת לילה. חיכיתי שעה ותיזמנתי את הצירים שהתקצרו ל5 דקות כל ציר. בשעה 01:00 מתקשרת לבעלי ואומרת לו שיכול להיות שנצטרך ללכת לביה"ח. הוא כולו היה מאושר עד הגג,חיכיתי עוד שעה ואז התחיל ממש לכאוב לי. בשעה 02:00 כבר נסענו לביה"ח,הגענו לביה"ח מאיר (3 תחנות מהבית שלי,יתרון עצום). מגיעים יחסית לא היה לחץ. עשו לי בדיקת שתן מוניטור וראו שיש צירים כל 4 דקות. הצירים לאט לאט התחזקו ולא יכלתי התחלתי לבכות במסדרון בהמתנה המתישה לרופא לאחר שעה וחצי נכנסתי לרופא בדק אותי הכל תקין פתיחה 1 - מחליט לשלוח אותי הביתה. 6:00 בבוקר יום ראשון הגענו הביתה. החלטנו לנוח קצת - התקלחתי נכנסים למיטה - כאבים מטורפים התחלתי לצרוח. החלטתי להשאר עוד קצת בבית לפני שנחזור שוב לביה"ח. הלכנו לעשות סיבובים בשכונה - בשעה 10:00 היה לי ציר בהפרש של דקה. תמיד שאלתי את עצמי ושאלתי בנות - איך אני אדע מתי ללכת לביה"ח ? אך אני אדע איך מרגיש ציר? הן תמיד אמרו כשיגיעו הצירים - את תדעי לבד. אז אכן הרגשתי מה זה צירים וזה לא כיף במיוחד. ציר כל דקה - הרגשתי שאני עומדת למות.. ישר טסנו לביה"ח. נכנסתי לרופא בשעה 11:00 בינתיים בעלי מתקשר להורים שלי שגרים בדרום. ההורים שלי ישר נלחצו לקחו מונית ספיישל ובשעה 12:00 היו בביה"ח. בשעה 12:00 אחות בודקת לי פתיחה - פתיחה של 3.5 הכניסו אותי מהר לחדר לידה. שמו לי עירוי בדקו דופק מי שפיר הכל תקין. ההורים שלי בינתיים באו וגם חמי וחמתי. בינתיים אחרי חצי שעה בא המרדים הזריק לי אפידורל. עדין קצת הרגשתי את הכאבים אבל זה היה סביל. אחרי חצי שעה איזור רדום לא הרגשתי כלום. בשעה 14:00 בודקים פתיחה עדיין 3.5 מחליטים לתת לי זירוז. לא רציתי. בינתיים ריקנו אותי משתן. שעה 15:00 מחליטים לתת לי זירוז - החלטתי בסוף שכן. אחרי שעה 16:00 פתיחה 8 , אחרי חצי שעה פתיחה מלאה. שעה 17:00 לחצים מטורפים בבטן.. התחלתי לבכות... התחלנו שעה של לחיצות. בעלי המדהים היה איתי לאחר שאמא שלי כמעט התעלפה ויצאה משם. החלטנו שרק הוא ישאר איתי (וטוב שכן). עזר לי והיה שם בשבילי ניגב לי את הדמעות ולחצנו יחד עם המיילדת. אחרי קצת זמן שראינו שהראש לא יוצא החליטו לחתוך אותי קצת והיו לי 2 תפרים. אחרי שעה וקצת של לחיצות בשעה 18:08 נולדה הנסיכה הקטנה שלנו!!! בתאריך ה20/07/14 - יום לפני המשוער שלי. התחלנו לבכות מרוב אושר מרוב ציפייה של 9 חודשים שסחבתי את הדבר המושלם הזה ברחם שלי ועכשיו הוא סוף סוף בידיים שלי. בחיים לא ראיתי את בעלי ככה מתרגש - התינוקת הזו שינתה את החיים שלנו מקצה לקצה. אחרי שעתיים כל המשפחות באו. בינתיים לקחו אותי להתאוששות.
אני רוצה להגיד שכל ההקאות,הבחילות,הצרבות,הכאבי ראש,סחרחורות וכל הבדיקות שבתחילת ההיריון לא יצאו לי כמו שצריך אבל בסופו של דבר הסתדרו - הכל היה שווה את זה ברגע שהניחו אותה עליי. כל היחס של הביה"ח היה מושלם - המיילדת הייתה מקסימה הרופאים היה מדהימים והמרדים של האפידורל גם היה ממש ממש מקסים ובא יחסית מהר! ממליצה בחום על ביה"ח מאיר! בנוגע למלווה שלי שהוא - בעלי החיים שלי אני לא הייתי רואה את עצמי עוברת את הלידה בלעדיו. תמך עזר חיבק אהב. זה היה שווה הכל!!!! תמיד שאלתי את עצמי איך זה להיות אמא,איך זה לאהוב יותר מדי מבלי לדרוש אהבה חזרה? אז עכשיו אני יודעת מה זה להיות אמא ועכשיו אני יודעת מה זה להתפוצץ מרוב אהבה סתם ככה בלי סיבה. פשוט להסתכל על הדבר המושלם הזה ולבכות מרוב אושר בכל רגע אפשרי. תודה לבורא עולם על הבריאה הנפלאה ועל פרי אהבה שצמח לו בבטן שלי 9 חודשים
בקיצור לבונבונה שלי קוראים טליה. מקווה שנהנתן מהסיפור ותודה למי שקראה עד כאן []
29 תגובות
עמוד 1
אני עם דמעות בעיניים.. איזה סיפור מרגש.. תגדלו אותה בנחת ובאהבה רבה!
ריגשת אותי ממששששששששששששששששששששש
את ממש גיבורה !!!!!!!!!
מזל טוב !!!!
אמן ותגדלו אותה בכיף בבריאות באושר ובנחת !!
אני כל כך שמחה לשמוע שהיתה לך חוויה טובה מגיע לך ! תרגישי טוב והמון אהבה !!!
סיפור מרגש !! כמה אושר !!! שתרוו מהקטנה רק נחת ואושר ושתהיה לך החלמה מהירה וקלה :) :) :)
וואו!!! כל כך מרגש, נשמע שעברת חוויה טובה (חוץ מכל הכאבים, מפחיד אותי כבר מעכשיו). ובעלך נשמע מקסים, איזה כיף שזאת הייתה החוויה המשותפת שלכם מהלידה! הרבה בריאות ונחת
שיהיה לך המון מזל טוב תתחדשו על המתנה החדשה שהגיעה אליכם. עכשיו אתם משפחה אמיתית. ובהצלחה!
יאא מותק ריגשת אותי עד דמעות!
מדהים... מזל טוב! המון נחת...
ליטלילי
ריגשת אותי ממש
שוב מזל טוב מאמי , סיפור בהחלט מרגש , תגדלו את נסיכה בנחת.
בהחלט מרגש המון מזל טוב
מדהים! רק שתדעו אושר כזה כל החיים!
וואו. איזה כיף להיות אחרי. ואיזה כיף ההרגשה של אחרי לידה! המון מזל טוב!!! הרבה אושר ונחת.
באמת מרגש עד דמעות! איזה כיף, שתדעו רק נחת ממנה!!
המון המון מזל טובים
מהממת
ירדו לי דמעות כשקראתי, למרות שאת רוב הסיפור אני מכירה.
זכתה טליה באמא כמוך
תהנו בגידול ובהסתגלות
ARI
25.04.2014
אהובה שלללי .. צמרמורררתרתתתת ודמעות.. ממש ריגשת חיכיתי לסיפור הזה כבר
רחלי מתוקה שוב המון מזל טוב! איזה סיפור יפה, ריגשת מאוד! תהנו המון מהנסיכה הקטנה, והשם מהמם!!
גיבורה שלי
מזל טוב!!! סיפור מרגש!! שיהיה המון המון נחת ובריאות :) טליה שם מהמם!!!!
ממש תודה לכולן!!!
סיפור מרגש ותמיד סיפורי לידה מרגשים מחדש טליה שם מהמם
]
מדהים!!! המון מזל טוב!!!!!
סיפור יפה ומרגש כיף להיכנס לפורום ולקרוא על השמחות הכי מדהימות שיש אז מזל טוב על הנסיכה טליה!!! שתגדלו אותה בכיף ובנחת ועם המון אהבה
מזל טוב על הולדת טליה
תודה ענקית לכולן! מחמם את הלב
איך את מרגישה מאמי? חזרת הביתה? איך הנסיכה?
היי אני בסדר גמור התפרים לאט לאט מתאחים אני נסעתי להורים שלי בדרום,אמנם מלחמה אבל הם עוזרים לי המון ומפנקים! הנסיכה הקטנה בסדר,לאט לאט מנסים לעכל שהיא בחוץ ולא בבטן
בכייף מאמי, איזה כיף לצאת מבית חולים עם נסיכה בריאה ושלמה איפה אמא שלך גרה בדרום? קצת מפחיד, לא? כל אזעקה את קופצת איתה לחדר מדרגות? שה' ישמור עליכם!!!
וחכי מאמי הכי הכי הכי כיף לחזור הביתה שלך עם הנסיכה ולעשות מה בא לך, חכי ותראי זה עוד יגיע
הם גרים בקרית מלאכי (ליד אשקלון). כל אזעקה שהייתה אבא שלי עטף אותה ורץ איתה למקלט. היה ממש נוראי! במיוחד שאני עכשיו עם ילדה. חזרנו הביתה אחרי שבוע של פינוקים,מקווה שהמצב במדינה ירגע כך שאוכל לחזור לשם,אבל בינתיים אנחנו בבית וממש כיף לנו אנחנו שרופיםם עליייה אין אהבה כזאתת