בגדי הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת איפה קונים כאלו בלי לשבור קופת חיסכון?
    מישהי התנסתה בקניית בגדי הריון מאתרים מחו"ל?
    וספציפית לגבי מכנסי טייץ - איפה קונים טייץ 3/4 טובים להריון?

תודה!
9 תגובות
עמוד 1
  • לא התנסתי בקניית בגדי היריון מחו"ל.
    מה שכן קניתי המון שמלות וטייצים מHOODIES
    חברה מעולה - לא כאלה זולים אבל שווה כל שקל.
    בנוסף יש גם טייצים 3/4 חמודים מפוקס - גם שם קניתי.
    לא קניתי במיוחד בגדי היריון פשוט מה שראיתי שיפה עליי
    קניתי ממנו מידה אחת יותר.

שיהיה לך בהצלחה
  • יש בh&m בגדי הריון ממש חמודים, וגם אני לא קניתי במיוחד פשוט לקחתי מידה יותר ,
    מצאתי טייצים גבוהים ולא לוחצים בכלל בפוראבר 21 שימשו אותי כל ההריון ואחרי הלידה
  • אני עם רחלי .. אין על הודיס יקרנים אבל נוח ברמות !

• יווו בנות איזה כיף לכן!!
    אני התחלתי את ההריון לא רזה אז כן קניתי קצת טיצים שמתאימים להריון (של DECO) וכמה חולצות כאלה שיחסית הריוניות... גם החזה שלי גדל במידה שלמה על ההתחלה (אני רק שבוע 15) והוא גם ככה גדול אז הייתי צריכה כבר לקנות חזיות חדשות וחצי מהחולצות והשמלות שלי לא מתאימות כי הן קטנות בציצי
  • יש הרבה בגדים בתמנון ומאד בזול, כל האלו עם הגומי למטה או עם הקשירה מאחורה, זול ויפה
    ומכנסיים - בפוקס יש חמודות (ויש עכשיו מבצעים -שווה)

ב ה צ ל ח ה
  • באופן אולי מפתיע בתמנון יש בגדים שאולי לא ספציפית להריון אבל ממש נוחים- טייצים עם איזור מותניים רחב, שמלות יפות, חולצות יפות ונוחות וממש בזול.
    קניתי שם בגדים.
    קניתי גם שני זוגות מכנסיים ברמי לי, לא יקרים ונוחים (בסביבות 150 כל אחד)
    ושמלת ג'ינס בH&M. דווקא לא התלהבתי ממה שיש שם, ויצא הכי יקר מכל מקום אחר.
  • הי,
    קניתי ב H&M בגדים, ממש לא יקרים.
    שמלה לאירועים שהיו לי ב-.100 ש"ח.. חולצות -.80 -.100 ש"ח..
    ברמי לי קניתי כמה חולצות בsale שיש להם, גם במחירים האלו.
  • תודה לכולכן,
    אחפש באמת בפוקס, הודיס ותמנון.
  • אני הזמנתי ג'ינסים (שניים ארוכים ואחד קצר) מהאתר Aliexpress בעלות של 17$ בערך לאחד. האיכות מאוד טובה (בהשוואה למחיר ובכלל) החסרון הגדול הוא שלוקח להם חודש להגיע...
    יש גם אתר ישראלי Style River שם הם מוכרים בגדים של Mama Mia ועם המבצעים וההנחות שלהם זה ממש משתלם, צריך פשוט לעקוב ולחכות למבצע. הזמנתי משם בגדים מהממים לעבודה במחירים שפויים יחסית (לפני שבועיים היו מבצעים גם על רמילי ויצא מאוד משתלם)
    אגב, מאליאקספרס הזמנתי גם חזיות הנקה בעלות של כ-10$ לאחת בערך, מעולות עם ריפוד ומאוד נוחות.

שופינג נעים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה