עם דמעות בעיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שצריך להיות סבלניים, אני יודעת שאסור להילחץ, אני יודעת שכשרוצים זה הכי לא הולך, יודעת, יודעת, יודעת... אבל כנראה שזה המקום שאני צריכה בשביל לפרוק...
    אחרי חצי שנה שאני ובעלי מנסים, החלטתי לקחת איקקלומין וכל הנלווה לכך של מעקב זקיקים, זריקה וכו'..., תליתי תקוות והייתי בטוחה שזה יעזור.שהנה, ההריון מעבר לפינה.. נכון שאנחנו רק התחתנו לפני חצי שנה אבל וכן.. כמו כולנו יש אבל...
    המחזור האחרון שלי היה ב- 1.7.
    ביומיים האחרונים אני ממש מרגישה את הבטן והתפללתי שזה לא יהיה מחזור... היום ראיתי קצת דם, משמע כנראה שזה תחילת מחזור :(

אולי בכל זאת לתת תקווה קטנה שזה השתרשות ולא מחזור או שעדיף לא להשלות את עצמי?...

מתוסכלת וכ"כ עצובה...
    כל עצה תתקבל בברכה.
7 תגובות
עמוד 1
  • את לא יודעת כמה שאני מבינה אותך.. עברו אצלי כבר 11 חודשים של ניסיונות כואבים.. זה מתסכל זה מייאש אני בטוחה שזה יקרה מתישהו..
  • היי מאמי שלי הכי מבינה אותך בעולם , וזה בערך עובר על 90 אחוז מהבנות כאן, בעוצמות כאב שונות אבל לא פוסח על אף אחת , כל חודש בחודשו... לפי דעתי הקדמת קצת עם הטיפולים היית נותת לגוף ולטבע לעשות את שלו וזה היה קורה... את במין מרתון שכזה שמלווה בלחץ , הרופאים לא סתם נותנים שנה של ניסיונות כי 90 אחוז מהזוגות נקלטים בסוף ... נסי לא להתעסק בזה... וכן אני יודעת שזה קשה! עברתי את כל הטיפולים האפשריים חוץ מהפרייה וזריקות לתמיכה, צילום רחם בדיקת זרע פאפ, איקוקלמין השבחת זרע הזרעה , וזה לא הצליח ,... הרמתי ידיים! ואמרתי שאם הכל בסדר- זה יקרה... בחודשים הראשונים חיכיתי כמו מטורפת וזה פשוט לא בא... חודש אחד נכנסתי לאתר של שיפור פוריות באמצעות תזונה, שיפור בתוך 3 חודשים ככה הם הבטיחו , אז הצחלתי חודש ראשון ופשוט לא חיכיתי להריון חיכיתי למחזור, כי אמרתי מה הסיכויים שאקלט עכשיו הריי הם הבטיחו 3 חודשים ... והפלא ופלא חודש ראשון נקלטתי . אז זאת לא קלישאה שלחץ מזיק זה פשוט - נכון ! ולגבי הדימום שלך, הריון ראשון שלי התחיל בהפרשות חומות חשבתי שאני הולכת לקבל... שמתי פד ושכחתי מזה כמה שעות אחרי אני רואה שהוא ריק .... אז כבר עשיתי בדיקה ... אל תתיאשי מאמי הכל יהיה בסדר ... זה יבוא! מקווה שזה אכן דימום השתרשות ואם לא .. יש תמיד את החודש שאחריו
  • מאמי אני הכי מבינה אותך בעולם...גם אצלי החודש זה הניסיון החמישי וככל הנראה שגם הוא לא הלך :(
    אני גם יודעת שלא משנה כמה אני ואחרות נגיד לך לקחת את זה בקלות וכו-זה לא באמת עוזר להרגשה כרגע.
    בכל אופן אני באופן אישי לא מפתחת ציפיות כדי שלא אתאכזב יותר...כשקרה לי שקיבלתי מחזור שהתחיל מכתם קטנטן-ישר עברה בראשי המחשבה שזה השתרשות.
    ואז אמרתי לעצמי שזה סתם יגרום לי להרגיש רע יותר אם וכאשר אגלה שזה מחזור! אז אמרתי לעצמי ״אוקיי,החודש לא הלך״ ואני לא אומרת שזה בא לי בקלות...התבאסתי נורא ובכיתי ממש והרגשתי חרא כמה ימים טובים...אבל העדפתי לקבל את זה מאשר לפתח ציפיות...במקרה שלי זה היה באמת מחזור חודש שעבר...אבל מה שאני מנסה לומר זה שאל תפתחי ציפיות כדי שהאכזבה לא תיהיה קשה יותר-ואם בעה זה זה-תופתעי לטובה!
    מחזיקה לכולנו אצבעות
  • כשאני קוראת את התגובה שלי זה פתאום נראה לי תגובה שלילית מעט וזו לא הייתה כוונתי!
    התכוונתי לזה שאם יש כתם אז לא לתלות את כל התקוות שזה השתרשות-כי אם זה לא,יהיה קשה יותר להתמודד עם האכזבה.
    לחשוב חיובי זה תמיד טוב-אבל לקחת בחשבון שיכול להיות שזה לא זה אלא באמת מחזור...
    יהיה בסדר!
  • נשמה אין לי כ"כ איך לעודד אותך אבל מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך שזה באמת השתרשות-ואם לא אז שבקרוב מאוד תקלטי...
    בהצלחה!! והעיקר תנסי להשאר חיובית...תעסיקי את עצמך בדברים שאת אוהבת(לי זה הכי עזר לשכוח קצת את המחשבות על זה...)

• את לא מבינההה כמה שאני ובטוח עוד הרבה בנות שקוראות את זה מבינות אותך!!!
    יקרתי גם אני במעגל הזה החודש זה יהיה הניסיון ה9 שלי להיכנס להריון והרופא שלי נתנה לי בדיקת זרע ובדיקת פרופיל הורמונלי אני אפילו לא מעקלת שאני נכסת למעגל הזה אבל תקשיבי אני בטוחה במיליון אחוז שהמתח והלחץ זה אחד הגורמים החזקים שמשפיעים על הכניסה להריון!!
    המחזור שלי יחסית מאוד סדיר בגלל המצב במדינה שלנו המחזור איחר לי בשבוע וחצי דבר שלא קרה לי ... וזה רק נותן לי הוכחה עד כמה הגוף שלנו מושפע מהתחושות שלנו יקרתי אני מבינה אותך ומבטיחה לך שהיום שלך ושל כולנו יגיע ובקרוב מאוד...

שיהיה המון בהצלחהה
  • תודה רבה בנות יקרות, המילים של כולכן מחממות את הלב ואני מאחלת שב"ה כולנו נוכל לבשר אחת לשנייה חדשות טובות.
    בינתיים אתמול עבר עלי יום קשה שקצת בכיתי, הרבה התבאסתי אבל חשוב להישאר חיובית ולהאמין שהנה, זה יקרה עוד מעט...

בינתיים אתמול והיום אני עם הפרשות חומות, לא יודעת מה זה אומר, אתייעץ עם הרופאה..לא שמה בזה הרבה תקוות...

בשורות טובות לכולנו.
    ושוב תודה על העידוד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה