מחזור אחרי הזרעה ראשונה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני חדשה כאן.
    בעלי ואני ניסינו להכנס להריון במשך כמעט שנה (לפני שנה הפסקתי עם הגלולות ולא קיבלתי מחזור מאז). אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות ולפני חודש טופלתי באיקקלומין, (במעקב זקיקים נצפו שלושה). ההזרעה נעשתה לפני 12 ימים והיום הגיע המחזור (ואיתו גם הדמעות) .
    אשמח לדעת מכן מהם הסיכויים לכניסה להריון בהזרעות, וכמה הזרעות כדאי לנסות לפני שעוברים לivf?
    תודה מראש!
7 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרה כאן. בדרך כללעושים שלוש הזרעות לפני שעוברים לאי וי אף. מקווה שלא תגיעי לזה. הסיכויים להכנס בהזרע קצת יותר נמוכים מהפרייה. יחד עם זאת בני הראשון נקלט בהפרייה ראשונה ובנתים שלוש טיפולי החזרה לר הביאו תוצאות,
    ,שיהיה המון בהצלחה,
  • תודה רבה :-)
    הלוואי ויצליח לי בשלב ההזרעות!

ואצלך איך ממשיכים? עוד נסיונות הפריה?
  • היי מותק,
    מאחלת לך קליטה מהירה וקלילה.
    עצה שלי - תדרשי מהרופא לעבור להורמונים ולא להמשיך שם האיקקלמין, במידה ובאמת לא תצליחי 3 פעמים עם הזרעות עם הורמונים (איקקלמין לא נחשב הורמונים מבחינת הקופה) יוכלו להעביר אותך לIVF..

יש הרבה הצלחות עם הזרעות ואני מקווה שגם אתם תצליחו אבל אם לא - האיקקלמין רק מעקב אתכם :-\

בהצלחה! (ד"א - אומרים שבד"כ הטיפול הראשון הורמונים \ איקקלמין לא עוזר כי הגוף מקבל הלם)

• אני אחרי הזרעה רביעית!! מחכים לבשורות טובות... קיבלתי אישור ל-IVF..

בהצלחה!!
  • תודה לכולן!
    באילו הורמונים מדובר? בזריקות גונל?
    והאם יש סיכויי הצלחה גבוהים יותר איתן?

עדי, המון בהצלחה, תעדכני!
  • תודה :)

אני אישית מטופלת בגונל ואוביטרל (אוביטרל להשראת ביוץ וכתמיכה).

אצלנו אין בעיה ספציפית.. פשוט מנסים כבר די הרבה זמן...
  • אני בהחלט ממשיכה עם עוד טיפולים עד הצלחה המיוחלת, אני נכנסתי להריון מהזרעה לפני 10 שנים, מאז קצת השתנה הרפואה ככה שהצלחה שלך מובטחת הרבה יותר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה