איך ממשיכים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בקיצור אני כבר לא יודעת מה לעשות בא לי לדפוק את הראש בקיר.. במעקב זקיקים התגלה ביוץ ב14 לחודש והיום הייתי אמורה לקבל.. לא קיבלתי ומקודם עשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית.. אחרי 11 חודש כל חודש מחדש להתאכזב אין לי כוחות יותר... אני רוצה להיות א.מ.א!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • את תהיי אמא שלא יהיה לך ספק... מספיק חודש אחד של נסיונות שנגמר בשניי פסים שברגע אחד מוציאים אותך מהדיכאון האין סופי. והכל משתנה באותו הרגע.
    אמא של חמותי ניסתה להרות שלושה שנים ללא הפסקה ואז לא היו טיפולי פוריות וכדומה. פתאום היא נכנסה להריון וילדה את חמותי. בפגישה עם הרופא של אחרי השישה שבועות אחרי הלידה היא כבר הייתה בהריון שני. לסיכום היא ילדה חמישה ילדים תוך 4-5 שנים. אבל אני בטוחה שבתקופה שהיא ניסתה כל כך הרבה שנים היה לה מאוד קשה לראות את האור בקצה המנהרה ולצפות לעצמה עתיד עם משפחה מרובת ילדים.
    מה שחושב להגיד לעצמך כל הזמן שהכל עובר. את רק צריכה לעבור את התקופה הזאת וזה יגיע.
    נ.ב: אני לא יודעת אם עשית את הבדיקה בפיפי של הבוקר. אם לא ועוד לא קיבלת אולי תחזרי על הבדיקה, או תעשי בדיקת דם? הכל יכול להיות
  • מחזקת אותך כמו שמנסה לחזק את עצמי!!!
    גם אני אתמול בלילה קיבלתי את הוסת והכל נראה שחור מאז, אפילו לעבודה לא היה לי חשק ללכת היום..
    להרים את הראש, להתעודד ולנסות למלא את הימים הבאים בנושאים אחרים..
    מה שצריך לקרות יקרה בעיתו הנכון... קל להגיד את זה וקשה להאמין - דיי משכנעת גם את עצמי..

בסוף זה ייגיע

גל.
  • יקירות,
    מי כמוני מבינה אתכן ויודעת כמה זה קשה.
    גם אני ניסיתי 11 חודשים וכל חודש להתאכזב מחדש זה קשה מאוד!
    אבל דווקא שהחלטתי שזהו , אני נותנת לזמן לעשות את שלו והחלטתי ללכת לבדיקות, טרם הספיקותי לעשות את הבדיקות הבנתי שאני בהריון!
    הלחץ שלנו לא עוזר ולא מוסיף.
    עם כל הקושי נסו להחדיר באמת אופטימיות ורוגע!
    בהצלחה!!
  • זה קשה.. במשך 11 חודש אני מנסה לעודד את עצמי שהכל יהיה בסדר אבל אני לא יכולה יותר.. כמה בדיקות כמה ריצות ופשוט כלום.. החודש הזה באמת שהשתחררתי וניסיתי לזרום אבל די כמה אפשר? אני רואה את כולן מסביבי כבר בהריון השני שלהן ושואלות אותי ומה איתך? כבר אין לי מילים רק אכזבה
  • שולחת לך חיזוקים!
    את משתמשת במקלון ביוץ?
    גם אני הייתי מזהה לפי כאבים אבל דווקא בפעם הזו שנקלטתי המקלון הראה ביוץ יום לפני הכאבים.
    כמו כן, אולי זה ישמע מצחיק, אבל תתחילי לשתות הרבה קינמון. וג'יג'ר.
    אני הייתי מכינה כל יום מים רותחים עם קינמון וג'ינג'ר. ובאותו חודש שעשיתי את זה נקלטתי. לא יודעת, קשור או לא, אבל מה שלא יכול להזיק יכול רק להועיל!
    מחזיקה לך אצבעות שבקרוב מאוד תחווי את הרגע בו תראי שני קווים ברורים בבדיקת ההריון ושיהיה הריון תקין וקל!
  • ודרך אגב עכשיו קולטת שב 14 היה ביוץ אז אם לא תקבלי עוד יום יומיים תעשי אז שוב בדיקה. אצלי 14 יום אחרי יצא קו חלש חלש שבקושי ראו אבל אחרי יומיים היה כבר ברור יותר. בהצלחה!
    מחזיקה אצבעות שהפעם יצליח לך.
  • אושר קודם כל תודה רבה באמת.. החודש בגלל שלקחתי איקקלומין הייתי במעקב זקיקים והרופא עידכן אותי מתי אני מבייצת.. הוא אמר לי ב28 ללכת לעשות בדיקה אבל אני כל כך מפחדת אז פשוט קניתי ערכה ועשיתי גם היום בשתן הראשון ויצאה שלילי.. אני מרגישה מידי פעם התכווצויות בבטן אבל זה לא מזכיר כאבי מחזור.. בדרך כלל לפני מחזור נורא כואבות לי הרגליים והגב התחתון.. מה שעכשיו אין לי.. אני כבר מתוסכלת אני כל כך רוצה שיגיע הרגע.. ודרך אגב יש אפשרות שכן יש הריון אבל הבדיקה לא מזהה? הייתי אמורה לקבל אתמול
  • יש בהחלט מצבים שהבדיקה הביתית שלילית אך בבדיקת דם מזהים הריון. גם לי הכאבים היו הפעם שונים מכאבים של לפני מחזור. תמתיני עוד יומיים ואם לא תקבלי תעשי שוב בדיקה. ביתית אם עדיין לא תקבלי לכי לבדיקת דםבלי לחשוש. מה שצריך לקרות קורה ובזמן הנכון. מחזיקה לך אצבעות.
  • מקווה לבשורות טובות תודה רבה
  • אז אחרי שהרופא אמר לי ב28 ללכת לבדיקת דם להריון וחיכיתי עד היום בבוקר ללכת מרפי היה חייב להגיע ואיך שסיימתי בבדיקת דם והגעתי הביתה ראיתי שקיבלתי.. אין לי כוחות יותר!!!! פשוט נמאס לי אני באמת לא יודעת איך להרים את עצמי למעלה..
  • ליאל מתוקה, אני יכולה להזדהות איתך ואני כל כך מבינה אותך.
    גם אני ניסיתי במשך 11 חודשים להקלט וכל חודש שהיו סימנים וחשבתי זהו הפעם זה זה שוב התאכזבתי.
    תאמיני לי שזה יקרה וזה יבוא לך בלי שתחשבי.
    תנסי להרפות עם כל הקושי ובאמת להאמין בטוב ושזה יבוא.
    שולחת לך חיזוקים ומאחלת לך שבחודש הבא תקבלי בשורה טובה ותגלי שאת בהריון!
  • אושר תודה רבה לך על העידוד אני באמת מקווה שזה יקרה בקרוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה