שאלה וקצת עידוד... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 25.. התחתנו באוקטובר האחרון... נטלתי גלולות במשך 7 שנים רצוף כי יש לי היסטוריה של ציסטות בשחלות וניתוח שעברתי..
    אחרי 7 חודשים של ניסיונות להקלט ללא הצלחה ביקרתי השבוע אצל רופא הנשים, בבדיקה הכל היה תקין ואמר כי ראה שהיה ביוץ בשחלה השמאלית אך היום קיבלתי מחזור..
    שאלתי אותו לגבי נטילת הכדור איקקלומין אך אמר שזה עוד מוקדם והכל נראה בסדר כרגע ושאמשיך לנסות ולהיות אופטימית...

אני מממש משתגעת וממש נתקפתי דיכאון שראיתי את הדימום הבוקר..
    האם כדאי לפנות לרופא אחר לקבלת הכדור??
    האם רופא משפחה יכול לתת מרשם לזה?

ובאיזה יום אחרי קבלת המחזור צריך לנטול את הכדור.. ??
    איך מכאן והלאה חוזרים לאופטימיות ומתעסקים בדברים אחרים מלבד זה??

אשמח לתשובות ולעידוד...

גל.
3 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי, את עוד צעירה ובלי לחץ! זה לא מועיל.
    אני יודעת כמה זה קשה, אני ניסיתי 11 חודשים, ברגע שהלכתי לפני שבועיים לרופאה והתחילה לתת לי בדיקות וגם לבעלי, אז נקלטתי.(הספקתי לעשות רק בדיקת אולטראסאונד את היתר לא עשינו)
    לדעתי חבל להתחיל בבדיקות וכדורים כל עוד הרופא אומר לך שאין צורך. מה גם שהם מתחילים עם זה רק אחרי שנה של נסיון.
    תהיי חזקה ונסי להיות יותר אדישה וקלילה בנושא ובע"ה בקרוב שתיקלתי.
    אני יכולה להמליץ על משהו שמישהי אמרה לי לעשות. שתיתי הרבה מים רותחים עם מקל קינמון והוספתי ג'ינג'ר. לא יודעת אם זה קשור או לא אבל ממקורות מסוימים הציעו לי לעשות את זה ואז נקלטתי.
    דבר נוסף שהמליצו לי ואת זה לא הספקתי לעשות זה ללכת לספא להיות בג'קוזי ובסאונה..
    בהצלחה!!!
  • היי גל
    גם אני התחתנתי באוקטובר האחרון ועדין לא הצלחתי להיכנס להריון
    אני פניתי לפני חודש למומחה פריון כי נמאס לי מהרופש נשים שלי,
    והוא נתן לי איקקלומין למרות שאני מבייצת והכל תקין (עשיתי את כל הבדיקות הדרושות)
    אבל הכדור יכול להגדיל את הסיכויים כי הוא עושה כמה זקיקים
    בקיצור לקחתי החודש פעם ראשונה מתחילים לקחת את הכדור מהיום החמישי למחזור למשך חמישה ימים וזה תלוי במינון שהרופא ממליץ לך.

תפני לדעתי למומחה פוריות באזור שלך.
    בהצלחה
  • היי גל
    לפי דעתי את עדין צעירה ואת לא צרכה להיות לחוצה הלחץ קצת משפיע על ההריון
    אני התחתנתי בנובמבר ושבועיים אחרי החתונה נכנסתי להריון ולצערי בשבוע 9 עשו לי בדיקת דופק ולא היה והייתי צרכה לעשות הפלה ומאז גם אנחנו בניסיונות להכנס להריון ההפלה הזאת הייתה מאוד קשה לי אני מאוד מאוד רוצה ילדים אבל אני יודעת שהכל מלמעלה והוא יודע בדיוק מתי זה הזמן הנכון
    אז תורידי את הלחץ ולא צריך שובם כדורים זה יגיע בזמן הנכון ובקרוב
    אז אני מחזיקה לי ולך
    כדי שיהיה לו בשורות טובות עוד החודש

מורן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה