היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טיפול ראשון גונאל 4 ימים עייפות בדיקת מעקב לאחר מכן שחלה ימנית מגיבה טוב התפתחו זקיקים בגודל 14 ושחלה שמאלית זקיקים קטנים שינו לי את הזריקות למנופיור וצטרוטייד חייבת לציין מבחינת הצטרוטייד חוץ מהאדמומיות ונפיחות הכל בסדר לקחתי אתמול והיום שוב ומחר זה שוב מעקב זקיקים ובדיקות דם בתקווה שהכל ילך בסדר כמו עד עכשיו
6 תגובות
עמוד 1
היי, שיהיה המון בהצלחה ותבשרי לנו על הרבה ביציות ואחר כך על הרבה הפריות והאחר כך על הריון.
היום בדקו לי זקיקים שחלה ימנית שני זקיקים בגודל 18 ועוד זקיקים קטנים ושחלה שמאלית גודל 10,14 ועובי רירית 7.3 ביום ה8 למחזור
בנות יום ו השאיבה
בהצלחה!!!!
תספרי לי איך היה.. אנחנו כנראה גם בדרך לשם...
נאמר לי להזריק אוביטרל ב2:15 בלילה של יום חמישי היום , הזרקתי טוב יותר נכון בעלי אין עליו תמוך מפרגן מתרגש וחושש העניין הוא שאמרה לי שהשאיבה תהיה לקראת שישי בשעה 13 זה לא מאוחר נכון?