התייעצות לגבי שקיפות עורפית בדרום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות זו שוב אני עם כמה שאלות
    עשיתי היום קצת בירורים באינטרנט על רופאים פרטיים שעושים שקיפות עורפית באזור באר שבע, האם מישהי עשתה שקיפות עורפית אצלם? אשמח להמלצה=)
    יוסף גוהר, דורון הררי ורלי הרשקוביץ

דבר נוסף- לא ממש הבנתי איך הולך העניין של הפניה לרופא פרטי, ביקשתי רשימה של נותני שירות באזורי לשקיפות עורפית ואמרו שאין דבר כזה, אלא שהפנייה נעשת רק דרך רופא פרטי והחזר מסל ההריון... ואני הבנתי מעיון בפורומים שיש רופאים שעובדים בהסדר עם הכללית- האם זה פשוט אותו הדבר או משהו אחר?

דבר אחרון- האם מישהי מהדרומיות פה נבדקה בשר"ם או בשר"ן? האם אפשר לבקש רופא ספציפי או שמבקשים תור ומה שיוצא יוצא?
    האם יש למישהי המלצה על רופאים במסגרות אלו?

אני יודעת שאני כותבת הרבה ואולי לא ברור, אני קצת בלחץ מכל הבדיקות האלו.....
    המון תודה מראש!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני מהצפון ובמכבי אז לא יכולה לעזור מאוד :)
    מבינה אותך כי ממה שאני רואה אצל בעלי שבכללית איכשהו הם נוטים לסבך כל דבר ויש להם בירוקטיה של לפני 40 שנה ותורים מטורפים.

ממה שאני יודעת כל רופא יכול להיות גם בפרטי וגם בהסדר. למשל אני עשיתי שקיפות אצל רופא שבהסדר עם מכבי אבל מכללית לוקח סכום מלא. לכן את צריכה אולי להתקשר למוקד של כללית ולשאול על הרופאים שאת רוצה האם הם בהסדר או לא - או פשוט להתקשר למרפאה של הרופא והם יגידו לך אם הוא עובד בהסדר עם כללית או לא.
    במכבי מצאתי אז רשימה מאוד מסודרת של כל הרופאים שבהסדר וניסיתי לחפש לך באתר של כללית ולא הצלחתי להבין איפה זה.

יש רופאים שבכלל לא עובדים עם קופות חולים - נגיד אני עושה סקירה ראשונה אצל פרופסור ברונשטיין שמפוצץ גם ככה אז לא צריך את זה, ואם היית עושה אצלו היית צריכה להביא אישורים ולקבל החזר חלקי לפי מה שהם נותנים. אבל שוב הכי טוב לברר במוקד שלהם בדיוק איזה אישורים ומה התנאים.

• בדקתי לך עם חברה והיא אומרת שאת צריכה לבקש מהמוקד שישלחו לך רשימה של הרופאים שבהסדר איתם.
    קופת חולים מוזרה ממש...
  • איזו מתוקה את! באמת!
    גם אני מכירה את הסידור הזה של שליחת רשימת נותני שירות.... הייתי אתמול שעה עם כללית על הקו, במעבר בין גורמים שונים והם אומרים שאין רשימה כזו של רופאים כי שקיפות עורפית עושים דרך הקופה או אצל רופא פרטי והחזר מסל הריון..... ואין להם רשימת רופאים פרטיים

נראה לי שבסופו של דבר אעשה את השקיפות אצל ד"ר יוסף גוהר באופן פרטי.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה