היי חמודה!
דבר ראשון מזל טוב ובשעה טובה

מבינה כלכך את התחושות שלך ואת השאלות שמתרוצצות לך בראש.....
גם אני גיליתי לפני שבועיים בערך שאני בהריון ואני עדיין מנסה לעכל את הבשורה, מסתובבת עם הסוד המתוק הזה בבטן ומנסה להבין מה אני עושה עם הבשורה המדהימה הזו=)
גיליתי את ההריון שבועיים אחרי האיחור, אחרי בדיקה ביתית שיצאה חיובית הלכתי לוודא בבדיקת דם.... כשבדתי הייתה לי בטא של 1000 ומשהו והייתי בטוחה שאני בשבוע 5 או 6 כבר, גם לפי מחשבי ההריון אז למחרת הלכתי לרפואה דחופה במרפאה שלי כי לרופאה האישית שלי לא היה תור וקבעתי אלייה בכל מקרה לתאריך הכי מוקדם שהיה.....
האמת שזה ממש הרגיע אותי ללכת לרפואה הדחופה, בשלב ראשון ראיתי שיש שק הריון והוא במקום- מרגיע
אחרי שבוע בערך הגיעו תוצאות של תרבית שעשו לי יחד עם הבטא וגילו שיש לי חיידק בנרתיק, אז הגעתי שוב לרפואה הדחופה לקבל אנטיביוטיקה ואז על הדרך הוא עשה שוב אולטראסאונד וכבר ראינו שק חלמון ועוברון קטן קטן
אחרי כמה ימים הגיע התור שקבעתי לרופאה שלי, שקבעה שגיל ההריון הוא שבוע 6 ולא 8 לפי תאריך הווסת האחרונה (עניינים של ביוץ מאוחר...) ואצלה כבר ראינו דופק! זה היה ממש מרגש!
היא הפנתה אותי לכל מני בדיקות דם, ואולטראסאונד 10 ימים לאחר מכן, שקיפות ועוד כל מני התייעצויות שכדאי לעשות שקשורות למצב הרפואי שלי....
עכשיו שאני כותבת לך ומבינה שזה היה כולה לפני שבועיים זה מוזר, עבר כלכך הרבה מאז=)