חייבת קצת לשתף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    החודש יהיה הניסיון ה9 שלי להיכנס להריון
    מחזור אחרון איחר לי הגיע אחרי 39 יום בתאריך 18/07 בדר"כ מגיע כל 31-35
    מתי לפי דעתכן אני אמורה לבייץ?? יום א' הקרוב אני יוצאת לנופש ל 8 ימים כמעט בטוחה שיום הביוץ יפול על אחד מהימים הללו, בתקווה שאקלט כי כולם אומרים שהראש לא לחוץ ואת במחשבה יודעת שאת בחופש את יותר רגועה ויכולה להיקלט אני ממש נתמכת במחשבה הזו..ומקווה שזה באמת ילך לי....
    הרופא נתנה לי ולבעלי לראשונה בירור פוריות בדיקה דם לפרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור שיצאה תקינה ובעלי עשה לפני יומיים בדיקת זרע כולי תקווה שהכל תקין גם אצלו..התוצאה צריכה להגיע לידי היום!!

ועדיין נורא קשה לי שההיא יולדת וההיא בהריון וההיא נקלטה חודש אחרי חתונה
    ולא מבינה מה לא תקין אצלי ?!?! כולי ציפייה ותקווה שהמחזור הבא לא יגיע ונתבשר בבשורות טובות כולנו.. :)
12 תגובות
עמוד 1
  • אין לנו אפשרות להגיד לך מתי את אמורה לבייץ...

הכי טוב לבצע מעקב זקיקים ובדיקות דם לביוץ.. במידה ואין לך אפשרות ואת בנופש אז את יכולה לבדוק עם מקלוני ביוץ.. אם אין לך אפשרות גם לזה.. אז לקיים יחסים מהיום ה-10 למחזור יום כן-יום לא...

גם אם בדיקת הזרע תהיה לא תקינה- תבצעו עוד אחת בעוד חודש.. אני יכולה להגיד לך שבעלי ביצע אחת ויצאה לו בדיקה גרועה עם 2% מורפולגיה וחודש אחרי בדיקה מצויינת עם 11% מורפולוגיה.

שיהיה בהצלחה!!!
  • היי מאמי!!!
    אני נכנסת מידי כמה ימים לפורום הזה רק כדי לראות מה קורה איתך!..

תקשיבי, מניסיון, אם המחזור שלך הפך להיות לא סדיר אני ממליצה לך לא לקחת "סיכון" ולנסות לבד לנחש מתי הביוץ מגיע.. לדעתי את פשוט לא מזהה נכון את הביוץ כמו שקרה לי וככה את מפספסת אותו (מסתבר בדיעבד שבימים שהייתי מבייצת בכלל הייתי חושבת שאני צריכה לקבל! שמה שאני מרגישה זה לקראת המחזור וזה היה בכלל זמן הביוץ!) תעשי מה שאני עשיתי, פשוט קניתי ערכה של מקלוני ביוץ (ב50 שקל מהניו פארם והיו בה 20 השתמשתי רק ב10 כי זה עבד על החודש הראשון שהתחלתי איתם) ופשוט תספרי אחרי המחזור 14 יום ותתחילי לבדוק כל איזה יומיים.. את תראי את הביוץ באחת מהבדיקות אני מבטיחה לך!.. כמו שסיפרתי לך כבר, גמני עשיתי את הבדיקות ההורמונליות שיצאו תקינות וגם בדיקת זרע בעלי עשה ויצא תקין ברוך השם וקיבלתי כדור לזירוז המחזור ומה לא.. ואז ישר נקלטתי בעזרת המקלונים.. ברגע שזיהיתי את הביוץ ניסינו במשך אותו שבוע כל יום, אפילו לא יום כן יום לא כי פחדתי לפספס חלילה את "חלון ההזדמנות" דווקא ביום שלא "נעבוד".
    לפי התאריך שאמרת 18/7 שקיבלת מחזור, תתחילה עם הבדיקת ביוץ כבר מיום שישי או שבת.. (אצלי זה הראה ביוץ יומיים ברצף)

שיהיה המון בהצלחה!! מחזיקה לך אצבעות וכמובן מחכה לעדכונים ממך!..

תהנו בחופשה!! ותעבדו!!!
  • היי, חושבת שכדאי שתתחילי עם המקלונים 10 ימים אחרי היום הראשון של הוסת, חבל לפספס... ומאחלת לך שזה יגיע כמה שיותר מהר, מבינה לחלוטין את התסכול
  • היי בנות
    קודם כל למרות הבשורה הקשה שהתבשרתי עכשיו שנכנסתי וקראתי את התגובות שלכן אז זה ממש אבל ממש עודד אותי אפילו העלה בי תקווה
    קיבלתי את התשובה של בדיקת הזרע של בעלי ויצא ריכוז ותנועתיות נמוכה מהערך הנורמלי
    adizo1982 את ממש הצפת אותי בתקווה איפה ביצעתם את הבדיקה ומזה מורפולגיה זה לא כתוב לי בתוצאות הרופא שלי תהיה רק עוד שבועיים במי אני יכולה להעזר שיפענח לי את הבדיקות כמו שצריך עם כל הלחץ שלי אני מנסה להיות אופטימית..
    כי אמרו להתנזר 3 ימים בקיום יחסים ונמנעו רק יום אחד לפני בדיקת הזרע אז יכול להיות שזה הגורם?? מישהי כן יכולה לנסות לעזור לי לפענח את הבדיקה??

ושירן את מדהימהההה את ממש צודקת יש מצב מאוד גדול שאני מפספסת את היום ביוץ שלי למרות שיצא לבעלי ערכים לא תקינים בבדיקה אני כולי צפייה שילך לנו למרות הכל אני באמת כרגע אלך לקנות ערכת ביוץ לפני הנסיעה ונקווה לבשורות טובות

תודה רבה רבה לכן ואשמח עם מישהי שחוותה תנסה לעזור לי בפיענוח הבדיקה אני אפילו אנסה לצלם ולעלות לכן את זה..
  • אני מבינה את התסכול שלך אבל אם את ידעת ששלושה ימים להתנזר מסקס למה נמנעת רק יום אחד? בטח שזה משפיע על התוצאות.. מקווה שיסתדר לכם בהצלחה
  • את צודקת בהחלט הפזיזות שלי לוודא שהכל תקין לפעמים הורסת .. אבל אתן בטוח מבינות את מה שעובר לי בראש... מקווה לבשורות טובות
  • אני חושבת שהסיכוי שלא נמנעתם השפיע על התוצאות בטח גדול - כי אני מניחה שיש נורמות שמאופסות לפי משהו.. כמו לעשות שקיפות עורפית בזמן לא נכון.
    אני בדקתי בזמנו בכל מיני אתרים איך מפרשים את התוצאות זה אחד נוח:
    http://www.shifra.co.il/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/%D7%A4%D7%99%D7%A2%D7%A0%D7%95%D7%97-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%94%D7%96%D7%A8%D7%A2/
    אבל פשוט תעשי גוגל לפענוח בדיקות זרע יעלו לך כל מיני תוצאות. בהצלחה!
  • תודה שני :)
  • היי מותק!
    סביר להניח שהתוצאה של בדיקת הזרע היא בגלל שנמנעתם רק יום אחד.. זה כמו שממליצים לקיים יחסים יום כן יום לא, אז זה כאילו יום אחרי יום... הזרע נחלש..
    אבל לא נורא, תמיד הוא יכול לבצע את הבדיקה שוב...
    בכל אופן, אל תייחסי לזה חשיבות, תמשיכו כרגיל כרגע עד התור הבא שלך לרופא שאולי יתן לו הפניה לבדיקה נוספת...
    רק אספר לך שיש איתי מישהי בעבודה שבדיקת הזרע של בעלה עמדה על 1% ורופא הפוריות אמר לה שאין סיכוי שתוכל להיכנס להריון ללא עזרה ובדיוק בחודש שהוא אמר לה את זה היא נקלטה לבד ללא שום עזרה! אז קודם כל תאמיני שהכל אפשרי... ושנית- תעשי כמו שאמרתי לך.. תתחילי לבדוק ביוץ ביום שישי ובע"ה יהיה בסדר!! לא לחשוב יותר מידי ולהנות בחופשה..
  • שירן אני שוב יגיד איזה מדהימה!!!! כל כל מעודדת ומציפה בתקווה.. אני בהחלט מאמינה שהכל אפשרי למרות התוצאות וכמובן שאעשה את מה שאמרת ואהיה בראש הכי צלול ונקי אני מודה לך !!!
  • בייבי שלחתי לך מייל...
  • בכיף מאמי אין על מה!!
    מבינה לליבך גם אני הייתי בלחץ כמוך!!

לא לשכוח לעדכן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה