שאלה על בדיקת חלבון עוברי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום- אשמח אם תעזור לי להבהיר את העניין של מעבדות זר. ניגשתי אליהם לעשות את הבדיקת דם שהולכת עם השקיפות עורפית. הציעו לי להוסיף את הבדיקה של החלבון עוברי + אינהיבין A בעלות 250 שח. אמרתי שאני לא רוצה לשלם כל כך הרבה ואני כן ישמח לעשות רק את החלבון העוברי משוקלל עם הבדיקת דם והשקיפות. אמרה לי שאין אפשרות לעשות את החלבון העוברי ללא האינהיבין A ושאני אלך לעשות בקופ"ח ללא שקלול תוצאות. לאחר מכן חברה שלי הייתה בייעוץ גנטי ואמרו לה שהייתה צריכה לעשות את החלבון העוברי בדיוק איפה שעשתה את השקיפות+הדם ולא היו אמורים לחייב אותה לעשות גם את האינהיבין A. האם זה נכון? האם מעבדות זר משקרים לכולן בשביל להוציא מהן כסף?? אם כן למי האני יכולה לפנות להתלונן ??
    תודה מראש...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני מכיר את המדיניות של מכון זר ואיני יודע מה הם מחייבים או לא מחייבים לעשות - לכן אני לא יכול להתייחס לזה.
    בכל מקרה אלה בדיקות שנמצאות בסל הבריאות וניתן לעשותן בחינם בקופה. בחלק מן הקופות גם משקללים את התשובות.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה