מחזור בן חצי יום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי כולכן התגעגעתי
    יש לי שאלה מאוד חשובה
    היום ובאיחור של יומיים קיבלתי מחזור שנראה רגיל לחלוטין, דם אדום אך לא בכמויות גדולות, עד הצהריים החלפתי שתי תחבושות שגם לא היה דימום רציני בכמות אך בהחלט מחזור (דומה ליום שלישי או רביעי למחזור) מאז ועד השעה 6 בערב היה דם חום בקושי תחבושת אחד ומאז כלום, נעלם לו המחזור ואין אפילו טיפת דם אחת מזה לדעתכם יכול להיות? אני זוכרת מישהי שלא מזמן הזכירה דבר כזה פה! לא זוכרת מי אך ברצוני באמת לברר מזה!
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מנו,
    לפי כל מה שקראתי בנושאים וקראתי הרבה אחרי 11 חודשים של נסיונות.
    יתכן, וזו רק השערה, שהיה לך ביוץ מאוחר יותר ומה שעכשיו חווית זה ההשתרשות. לפי דעתי תמתיני יומיים שלושה ואז מקסימום תנסי לעשות בדיקת הריון.
    השאלה הנשאלת גם כמה זמן בדרך כלל את מקבלת והאם הדם היה נראה לך שונה מכל הפעמים האחרונות? הבנתי שדם של השתרשות הוא בכמויות קטנות נמשך כיום עד יומיים והצבע שלו הוא חום או ורוד יותר.
    מאחלת לך בהצלחה!
  • תודה אושר שענית
    זה אכן היה דימום מועט מהרגיל אך בקשר לצבע היה דם אדום וטרי לא רק ורוד וחום. מה שכן זה שאני עדיין מרגישה נפיחות רבה בבטן.

אולי אשמע לעצתך ומחר אעשה בדיקת דם נראה מה ייצא...
  • בהצלחה! תעדכני
  • דימום בתחילת הריון מאפיין מלא נשים ! לי בהריון הראשון היה דימום של יום ובשני ההריונות אחרי לא היה כלום... מכירה אישית נשים שעד חודש שלישי דיממו כמו מחזור פעם בחודש ועדיין ילדו ילדים בריאים ! תלכי תבדקי את זה... כי יכול להיות שזה באמת דימום השתרשות... בהצלחה (;
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה